Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.194
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.194
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

FunFair Nedir? FUN Ne İşe Yarar?

FunFair nedir? FunFair (FUN), dünya genelindeki tüm oyun severlere yönelik pratik ve hemen hemen her oyuna bağlanmaya aracı olan FunFair ağının yerel kripto para birimidir. FUN, Ethereum tabanlı bir blockchain projesidir. FUN Coin oyun içerisinde dijital öge alımı için kullanılan bir araçtır. Ağda bulunan şans oyunlarını oynamak için kullanılabilir. Proje, sadakatli kullanıcılarına FUN Coin dağıtmaktadır.

FunFair nedir?

Projenin amacı, yatırım ve NFT sektöründe gerçekleşecek işlemlerde kullanılan bir kripto parayı hizmete sunmaktır. Proje, bazı oyunları bünyesinde barındırarak FunFair ağını oluşturup ve böylece oyuncularına ek hediyeler vermeyi amaçlamıştır. FunFair ağı oyunlarda verilen belirli görevleri başarı ile tamamlayanlara ve oyunun sadakatli kullanıcılarına ödül olarak FUN Coin vermektedir.

Güncel olarak 1 FUN Coin fiyatı 0.1622 TL’dir. Son 24 saatte fiyatı %0.26 değer kazanmıştır.CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 316.sırada yer almaktadır. Ayrıca, FUN Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 90.825.654 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 10.989.122.591 FUN Coin iken maksimum azami seviye arzı 10.999.873.621 FUN Coin’dir.

FUN Coin’in avantajları:

Yatırımcılar, oyun içi görevlerinde kolaylık sağlayan oyun içi öğe alışverişlerini FUN Coin ile gerçekleştirir. Proje, FunFair ağında oyun oynayan ve belirli görevlerini yerine getiren oyuncular ile platformun sadık kullanıcılarına FUN Coin ödülü vermektedir. Yatırımcılar, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer ve takas işlemlerini düşük komisyon ücreti karşılığında gerçekleştirmektedir. Ayrıca, işlem bekleme süreleri oldukça kısadır.

FUN Coin’in Dezavantajları:

Coin ödülünden yararlanmak isteyen kullanıcılar sadık kategorisinde yer alan kullanıcılardan biri olması gerekir.

FunFair nedir? FUN Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • FUN Coin, Binance, Gate.io, Hotcoin Global, Mangala Exchange, OKX ve UniSwap gibi popüler, işlem hacmi geniş ve büyük borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen FUN Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, FUN Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca FUN Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir