Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.406
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.406
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX, Dubai Birimini İflas İşlemlerinden Çıkarmak İçin Dava Açtı

FTX Dubai

İflas etmiş kripto para borsası FTX Dubai birimini ABD’de devam eden yeniden yapılandırma işlemlerinden çıkarmak için mahkemeye başvurdu.

FTX borsası geçen Kasım ayında ABD’de iflas başvurusunda bulunduğunda, dünyanın dört bir yanından 102 ilişkili kuruluş için Bölüm 11 davalarını başlattı.

Ancak 2 Ağustos’ta açılan bir mahkemede FTX Dubai biriminin iflas başvurusu yapılmadan önce herhangi bir iş yapmadığını savundu; bu nedenle, sübvansiyonun faaliyetlerini iyileştirmesi pek olası değildir. Mahkeme, konuyla ilgili ilk duruşmaya 23 Ağustos’ta başlayacak.

Dikkatinizi çekebilir:eToro’ya Avustralya’dan Dava Şoku!

Dosyalamada kripto borsası, FTX’in bilanço çözücü olduğunu ve bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri yasalarına uygun gönüllü bir tasfiye prosedürünün, tüm ödenmemiş borçların ödenmesinden sonra pozitif nakit bakiyesinin ve tüm varlıkların tasfiyesini zamanında dağıtılmasına izin vereceğini belirtti.

FTX’in  Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) bir sanal varlık hizmet sağlayıcı lisansı almış olan Avrupa kolunun doğrudan, tamamına sahip olduğu bir yan kuruluşudur. FTX  şu anda birkaç hesapta yaklaşık 4,5 milyon dolar tutar ve bunun 4 milyon doları lisans teminatı olarak VARA tarafından kısıtlanmıştır. 25 Temmuz’da VARA, Birleşik Arap Emirlikleri yasalarına göre FTX Dubai‘nin tasfiyesi bağlamında bu tür kısıtlanmış nakitlerin serbest bırakılacağını FTX yönetimine doğruladı:

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

FTX Dubai’nin tüm varlıkları Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunuyor ve FTX Dubai‘nin ön satış faaliyetlerinin önemli ölçüde tamamı Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşti. Emirates, Borçluların ve mülklerinin çıkarına en iyi şekilde hizmet ediyor.”

FTX Dubai‘nin atanan tasfiye memuru ile temel idari prosedürleri uygulamak ve tasfiyenin düzenli ve verimli bir şekilde yönetilmesini teşvik etmek için bir anlaşma yapması bekleniyor.

FTX , 11 Kasım 2022’de iflas başvurusunda bulundu ve borsa, dünya çapında 102 ilişkili kuruluş için iflas işlemlerini başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir