Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.097
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.097
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Friendroom (FRIEND) Nedir? Ne işe yarar?

Friendroom

Friendroom size Dünya haritası üzerinde istediğiniz bir noktada arkadaşlarınızla birlikte bir oda oluşturmanızı sağlıyor.

Friendroom Nedir?

Dijital dünya, her geçen gün daha da büyüyor ve Web3, bu genişlemeyi daha da ileriye taşıyor. Kripto sektörünün yükselmesiyle birlikte, yeni ve yenilikçi fikirler bu alanda hızla gelişiyor. İşte bu noktada Friendroom devreye giriyor ve Web3 dünyasına farklı bir boyut kazandırıyor.

Friendroom, arkadaşlarınızla birlikte dijital bir oda oluşturmanıza olanak tanır. Bu oda, gerçek dünyadaki bir odayı andırırken, dijital dünyanın sınırsız olanaklarını sunar. Kendi özel odanızı tasarlayabilir, içeriğinizi paylaşabilir ve hatta bunu satışa çıkarabilirsiniz.

Özel odalarınızı oluştururken, katılmak isteyenlere özel davet kodları verebilirsiniz. Bu, odanızı sadece seçtiğiniz kişilerle paylaşmanızı sağlar ve size daha fazla kontrol ve güvenlik sunar. Arkadaşlarınız, takipçileriniz veya özel bir grup insan, bu kodlar aracılığıyla odalarınıza katılabilirler.

Friendroom, Web3 dünyasının sosyal boyutunu yeniden tanımlayarak, kripto sektörünün büyümesine katkı sağlıyor. Kendi dijital alanlarınızı oluşturun, içeriklerinizi paylaşın ve özel topluluklarınızı inşa edin.


Friendroom X Coin Mühendisi Odamıza Katılmak İçin Tıkla


Friendroom,FRIEND,SocialFi,Friendroom nedir


Yol Haritası

  1. Kullanıcılar Twitter’daki herhangi birine cevap verebilecek ve $FRIEND jeton bahşiş verebilecek. Bahşiş verilen hesabın bir Friendroom hesabı yoksa, kayıt olabilecek ve bahşiş verilen $FRIEND jetonlarını talep edebileceksiniz.
  2. Kullanıcılar hisse senetleri, para birimleri, altın ve daha fazlası gibi gerçek dünya varlıklarında işlem yapmak için $FRIEND’i kullanabileceksiniz.
  3. Hissedar arkadaşlarınızla mini oyunlar oynayabileceksiniz.Odanıza $FRIEND jetonları ile mini oyunlar satın alıp kurabileceksiniz.
  4. Para çevirme, zar oyunları, Fomo3D gibi oyunlarla diğer oyunculara meydan okuyabilecek ve $FRIEND kullanarak oyunlar oynayabileceksiniz.
  5. Gayrimenkul fırsatları için pazar yerini keşfedip odanızı tüm hissedarlarınızla birlikte satabileceksiniz.

FriendRoom Token Ekonomisi

Oda Dağılımı:Şimdilik 196 ülke var ve her ülkeye en fazla 10 oda tahsis edilmiştir.

Oda Fiyatlandırması: Her odanın maliyeti, ilgili ülkenin gerçek dünya GSYİH verilerine bağlı olarak değişir. En ucuz ülke odaları 0,02 ETH’ye sunarken, en pahalı ülke olan ABD oda başına 3,92 ETH ücret almaktadır.

Oda Hisseleri: Her odadan hisse satın alma seçeneğiniz vardır. Hisse fiyatı her satın alımda artar. Gelişmiş ülkelerdeki odalar, gelişmekte olan ülkelerdekilere kıyasla daha hızlı hisse fiyatı artışı yaşarlar.

Vergiler: Hisse alım ve satımında vergi uygulanmakta olup, vergi gelirlerinin yarısı oda sahiplerine, diğer yarısı ise topluluk hazinesine gitmektedir.Günlük Vergi Airdrop: Şu anda, Uniswap’te $FRIEND ticareti yaparken bir alıcı ve satıcı vergisi vardır ve her vergi %5 olarak belirlenmiştir.

Airdrop: Oda sahipleri ve hissedarlar, büyüklüğü GSYİH sıralamasına bağlı olan günlük $FRIEND vergi airdrop’u alacaklardır. Örneğin ABD’deki odalar, Palau’daki odalara kıyasla $FRIEND tokenlerinden daha büyük bir pay alacaktır.

Hissedar Temettüsü: Friendroom oda sahipleri, hissedarlara dağıtmak istedikleri günlük $FRIEND jetonlarının yüzdesini belirleme olanağına sahiptir. Varsayılan yüzde %50 olarak ayarlanmıştır.

Platform Gelir Hazinesi: Oda satışlarından ve hisse alım satım vergilerinden elde edilen ETH, $FRIEND tokenlerini geri satın almak için kullanılacaktır. Bu tokenler daha sonra gerektiği gibi dağıtılabilir veya yakılabilir.


FRIEND Token Nasıl Satın Alınır?

Friendroom projesinin tokenı olan $FRIEND’i merkeziyetsiz borsa olan Uniswap V2 üzerinden FRIEND/WETH paritesini kullanarak satın alabilirsiniz.

Friendroom projesi hakkında detaylı bilgi için Friendroom Türkiye telegram grubumuza davetlisiniz.


İlginizi Çekebilir:FTX, Layer Zero’a Dava Açtı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir