Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.625
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.625
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi

FreeBnk, kripto para birimleri ile işlem yapmayı, uluslararası ödemeler yapmayı, gerçek dünya varlıklarına yatırım yapmayı ve güvenli miras planlaması yapmayı kolaylaştıran bir platformdur.

FreeBnk uygulaması, 300’den fazla likidite kaynağına ve 1200’den fazla kripto para birimine erişim sağlar. Ayrıca, sıfır gaz ücretiyle köprü kurmadan zincirler arası takas yapmanıza olanak tanır.


İlginizi Çekebilir: Mocaverse Nedir? Airdrop ve Ön Satış Fırsatı!


Neden Tercih Edilmeli?

  • Hibrit Yaklaşım: FreeBnk, MPC cüzdan teknolojisi aracılığıyla güvenliği ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan, temel ifadelere olan ihtiyacı ortadan kaldıran bir hibrit prosedür kullanır.
  • Kapsamlı Token Desteği: Neredeyse tüm zincirlerden 12.000’e kadar tokene erişerek, ayrı cüzdanlar veya gas tokenleri sıkıntısı olmadan işlemleri kolaylaştırır.
  • Rekabetçi Fiyatlandırma: 35’ten fazla DeFi likidite kaynağına ve toplayıcıya bağlı olan FreeBnk, mevcut tokenlardan düşülen basit bir ücret yapısıyla işlemleri basitleştirerek rekabetçi fiyatlandırma sağlar.
  • Müşteri Hizmetleri: Uygulama içi müşteri hizmetlerinden yararlanarak temsilcilere doğrudan erişim sağlayarak hızlı çözümler bulabilir ve tüm işlemler için blok zinciri verilerini görüntüleyerek tam şeffaflık elde edebilirsiniz.
  • Merkeziyetsizlik: Optimum getiriler için seçilmiş DeFi havuzları aracılığıyla staking’e erişim de dahil olmak üzere, FreeBnk içindeki çeşitli merkezi olmayan hizmetlere erişim sağlayabilirsiniz.
  • Güvenlik: Özel anahtarınızı paylaşmak gerekli olsa da, MPC teknolojisi, bireysel portföy sigortası genişletme planları ile bilgisayar korsanlarına ve siber saldırılara karşı 30 milyon dolarlık sigorta kapsamıyla desteklenen bir güvenlik hizmeti sağlar.
  • Gelecek Finansal Planlama: Kapsamlı miras planı sayesinde, öngörülemeyen olaylarda, yakınlarınıza erişim sağlayabilirsiniz.

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi

FreeBnk Ürünleri

FreeBnk, finans ve varlık yönetimini dönüştürmek amacıyla tasarlanmış, blok zinciri teknolojisine dayalı bir finansal ekosistemdir ve çeşitli hizmetleri bulunmaktadır. Bu hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • FreeBnk Crypto: Nakit, kart ve banka transferi kullanarak 150’den fazla ülkede kripto para alıp satma imkanı sunar. Kullanıcıların varlıklarını, zincirler arasında gaz ücreti olmadan aktarıp değiştirmesine olanak tanır.
  • FreeBnk Transfer: Blok zinciri teknolojisini kullanarak, yurtdışı ödemeleri için hızlı ve uygun bir hizmet sunar.
  • FreeBnk Pay: Hem müşteriler hem de satıcılar için düşük ücretli, kolay erişilebilir, Web3 tüketici tabanından faydalanan, çevrimiçi bir ödeme yöntemi sunar.
  • FreeBnk RealWorld: Gayrimenkul, hisse senetleri, tahviller, altın ve diğer gerçek dünya varlıklarına yatırım yapma imkanı sunar.
  • FreeBnk Lending: Müşterilere düşük maliyetli rekabetçi kredi, ipotek ve tasarruf oranları sunar.
  • FreeBnk Safe: 10.000$ değerindeki kripto portföy sigortasıyla desteklenen gelişmiş miras planları aracılığıyla yakınlarınızın dijital varlıklarına sorunsuz erişimini sağlayabilirsiniz.

Ekosistemin Yerel Kripto Para Birimi: $FRBK

FreeBnk tokeni $FRBK, kullanıcılar için finansal deneyimi iyileştirmeyi amaçlayan FreeBnk ekosisteminin yerel kripto para birimidir. Uluslararası ödeme operasyonlarını desteklemeye ve FreeBnk Pay aracılığıyla hızlı, uygun maliyetli işlemlere olanak sağlamaya odaklanan çeşitli önemli işlevleri vardır.

$FRBK’nin maksimum arzı 500.000.000 olarak belirlenmiş ve aşağıdaki şekilde tahsis edilecektir:

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi

 

Partnerler

FreeBnk, kripto sektörünün önde gelen liderleriyle işbirliği yaparak kullanıcı tabanını genişletmeyi, hizmetlerini ölçeklendirmeyi ve geniş bir kurumsal ağ kurmayı hedefler.

FreeBnk, Fireblocks ve InsurAce ile olan ortaklığı sayesinde hazine ve sigorta hizmetlerinin sorunsuz çalışmasını sağlar. FreeBnk, yapısını ve hazine hizmetini sürdürmede Fireblocks’un desteğinden yararlanır ve ortaklıkları aracılığıyla 30 milyon dolarlık hazine sigortasının başarılı bir şekilde uygulanmasını sağlar.

Anti-kara para aklama (AML) ve müşterini tanı (KYC) hizmetleri sağlayıcısı Subsumb ile yapılan iş birliği sayesinde, düzenleyici dostu DeFi politikasını ve KYC özelliğini geliştirmiştir.

FreeBnk’ın önemli girişimlerinden biri, yatırımcıların en iyi ticaret stratejilerini seçmelerini sağlayacak olan 35’ten fazla CeFi ve DeFi borsasını bir araya getirecek özel bir toplayıcı protokolünün oluşturulmasıdır. FreeBnk, bu toplayıcı protokolünün başarılı bir şekilde çalışmasını Woorton, Wintermute ve LIFI ile yapılan ortaklıklar aracılığıyla sağlar.

Woorton, dijital varlık endüstrisinde piyasa yapma ve diğer finansal hizmetler sunan bir likidite sağlayıcıdır. Bir diğer önde gelen likidite sağlayıcı ve piyasa yapıcısı olan Wintermute, likidite ağı ve dijital varlık borsası hizmetleri sunar. Başlangıçta merkezi olmayan bir borsa protokolü olarak geliştirilen LIFI, likidite toplama ve Web3 borsası hizmetleri de dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır.

FreeBnk: Yenilikçi Finans ve Varlık Yönetimi


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir