Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.814
% 3.93
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.814
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Frax Share (FXS) Neden Yükseliyor? 18 Ekim 2022

Kripto para piyasasının durgun ve hacimsiz olduğu bugünlerde yükselen kripto paralardan biri Frax Share (FXS) oldu.

FXS son 24 saat içinde CoinGecko verilerine göre yaklaşık yüzde 10 yükseliş kaydetti. Bu yükselişle beraber FXS en çok yükselenler listesinde birinci sırayı aldı. Peki FXS neden yükseliyor? FXS’teki yükselişin sebebi ne? Gelin bu yazımızda beraber bakalım.

FXS Neden Yükseliyor?

2019’da ilk kesirli-algoritmik stabilcoin fikrini ortaya atan ve Amerikalı yazılım geliştiricisi Sam Kazemian’ın hayata geçirdiği proje olan Frax Finance, Ethereum ağı üzerinde çalışır. Bu token’dan ağ üzerinde iki tane bulunuyor. ABD Doları’na sabitlenmiş stabil kripto para FRAX, diğeri ise ücretler, fazla teminat değeri taahhüt eden yönetişim token’ı olan Frax Shares’tir.

FXS’in grafiğine baktığımız zaman FXS’in bir süredir bir yükseliş içinde olduğunu ve bu yükselişin getirdiği momentumla birlikte 4,8 ve 5,8 dolar dirençlerini kolaylıkla aştığını görüyoruz.

FXS’in bu devam eden yükselişinde Frax Finance’in önümüzdeki 2 hafta içerisinde liquid staking programını sunacak olmasının payı var diyebiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir