Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.054
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.054
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Frax Finance Eski Protokol Ücretini Geri Getirmeye Çalışıyor!

Merkeziyetsiz stablecoin projesi Frax Finance, yeni bir teklifte protokol ücreti değişikliğini yeniden uygulamaya koyarak ilerleme kaydetti.

Frax Finance Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Gelirin %50’sinin veFXS’e akması ve diğer %50’nin satın alma için kullanılmasıyla protokol ücreti geçişinin tekrar açılmasını öneriyoruz FXS ve diğer Frax varlıkları FXS Likidite Motorunda (FLE) eşleştirilecek” dedi. “FLE, Frax’ın FXS ve eşleştirilmiş Frax varlıkları için likiditeyi önemli ölçüde artırırken bilançosunu oluşturmaya devam etmesine olanak tanıyacak.”

Teklif bununla beraber, artırılmış getiri yapıları önermenin yanı sıra, yeni bir tokenomik sisteminin merkeziyetsiz stabilecoin FRAX’ı nasıl tamamen teminat altına alacağını da ayrıntılarıyla anlatıyor. Likit olmayan staking ödülü veFXS ile ilgili olarak, “veFXS stakerları, Ethereum ana ağındaki veFXS getiri distribütörüne eklenen bu teklifin yanı sıra kısa bir süre sonra Fraxtal’daki veFXS getiri distribütörü sözleşmesine eklenen bu teklifin geçmesiyle toplam protokol ücretlerini alacaklardır.”

Frax Finance başlangıçta 26 Şubat’ta protokol ücreti geçişini açma planlarını önererek ödüllerin durdurulmasına ilişkin daha önceki bir kararı tersine çevirmişti. Protokolün kurucusu Sam Kazemian, o sırada Frax’in “büyük düğmeyi açmanın doğru zamanının geldiğini ve tonlarca gelir sağlayacağını” hissettiğini söyledi.

Frax Finance, FRAX USD’ye sabitlenmiş merkeziyetsiz stablecoin’i, protokolün yerel tokeni FXS’yi ve kullanıcıların FXS stake ederken aldıkları veFXS tokenini geliştirir ve yönetir.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir