Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.137
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.137
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Foundry Digital, Compute North Tesislerini Satın Alacak

Kripto madencilik şirketi Foundry Digital, iflas eden Bitcoin (BTC) madencilik şirketi Compute North‘un tesislerini satın alacak.

Kripto ayı piyasasının sonuçlarından etkilenen sektörlerden biri de Bitcoin (BTC) madenciliği oldu. Kripto endüstrisinden çıkan yatırımcılar ve kripto piyasa değerinin 800 milyar dolara gerilemesi öne çıktı. Kripto piyasasının madencileri, yaşanan zorlu süreçlerden dolayı hayatta kalmanın yollarını aradılar. Ancak, bazı madencilik şirketleri iflas etmekten kaçınamadı. Bu şirketlerden birisi olan Compute North, alacaklılarına ödeme yapabilmek için varlık satışına devam ediyor. Son olarak, Foundry Digital de iflas eden madencilik şirketinden varlık satın alacak.

Foundry Digital, Compute North’un Tesislerini Bünyesine Katıyor

Kripto para madenciliği ve staking şirketi Foundry Digital, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunan Compute North ile ilgileniyor. Şirket, Compute North‘un iki önemli tesisini satın alacak.

Ayrıca şirket, Compute North ile yapılacak anlaşmada geliştirilmekte olan üçüncü bir tesisi de satın alacaklarını belirtti. Bu opsiyon da masada yer alıyor.

Foundry‘ın satın almak istediği iki tesis, Güney Dakota ve Teksas bölgelerinde bulunuyor. Ayrıca iflas eden madencilik şirketi, Nebraska tesisinin haklarını da devredecek.

Anlaşma maddeleri arasında, madencilik makinelerinden oluşan bir filo da yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir