Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.151
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.151
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Formula 1′ den Kripto Para Atılımı

Formula 1

Dünya’ nın en ünlü motor yarışları serisi olan Formula 1, son yıllarda kripto para ortaklıklarını daha da arttırdı.

Bu trendin en son örneği olarak Sauber takımını verebiliriz.

Dipnot: Sauber takımı 1970′ de İsviçre’ de kurulmuş ve Formula 1′ e 1993 yılında dahil olmuştur. Ayrıca takımın 2 kez şampiyonluğu da bulunmaktadır.

Sauber, Londra merkezli kripto ticaret platformu olan Stake ile 2 yıllık ortaklık anlaşması yaptı. Ayrıca bu anlaşmaya göre Sauber takımının ismi önümüzdeki 2 yılda ”Stake F1 Team Kick Sauber” olarak anılacak.

Formula 1

Önceki yıllarda Tezos, OKX, Binance, ByBit gibi kripto şirketleri Formula 1 ile sponsorluk anlaşmaları yapmıştı. Bunlara ek olarak bir de Stake ile Sauber anlaşması, kripto paraların gündelik hayata geçiş sürecini hızlandırıyor.

İlginizi çekebilir: Sui Network, Formula 1 Takımı ile Ortak Oldu!

2026 yıında da Sauber, Audi fabrika takımı olacak ve bu durum Formula 1 takımları ile kripto firmaları arasındaki ilişkileri olumlu etkileyecek. Bu sayede takımlar sponsorluk anlaşmalarına daha açık hale gelecek. Yeni kitlelere ulaşan gittikçe büyüyen bu iki sektör birbirini destekledikçe kripto şirketleri dünya çapında daha da duyulmaya başlayacak.  Kripto para endüstrisi dünya çapında daha bilindik olacak. Bunun dışında, Formula 1 yeni gelir kaynaklarına sahip olacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir