Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.769
% 3.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.769
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Florida’daki Bir Yargıç Ünlülerin Voyager Digital Tanıtımına Dair Bir Davada Ön Onay Verdi

Voyager Digita

Florida’daki bir yargıç, spor yıldızlarının Voyager Digital‘i tanıtarak yatırımcıları yanılttıkları iddiasıyla ilgili 2.4 milyon dolarlık anlaşmanın ön onayını verdi. Aylar süren davanın ardından, NFL yıldızı Robert Gronkowski, NBA oyuncusu Victor Oladipo ve Nascar sürücüsü Landon Cassill, bu dava ile ilgili olarak uzlaşmaya varmak üzere.

10 Haziran tarihli dosyada, ABD Florida Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi Yargıcı Roy Altman, NFL yıldızı Robert Gronkowski, NBA oyuncusu Victor Oladipo ve Nascar sürücüsü Landon Cassill’i içeren toplu dava anlaşmasının ön onayını verdi. Üç spor kişiliğinin avukatları, Mayıs ayında yaklaşık 2.4 milyon doları toplu olarak ödemeyi kabul ettiklerini açıkladılar ve bu miktarın 1.9 milyon doları Gronkowski tarafından ödenecek.

2022’de eski Dallas Mavericks sahibi Mark Cuban’a karşı açılan toplu dava, milyarderin Voyager‘ın hizmetlerini yanlış tanıttığını ve tecrübesiz yatırımcıların firmanın iflas başvurusunda bulunmasıyla paralarını kaybetmesine neden olduğunu iddia ediyordu. Mahkemenin nihai onayı verilirse, önerilen anlaşma Gronkowski, Oladipo ve Cassill için meseleleri çözecek, ancak Cuban veya Mavericks için değil.

Sivil dava, Voyager borçlularının 2022’den bu yana içinde bulunduğu diğer yasal süreçlerle ilgisizdir. Firma, iflas mahkemesinde bulunmuş ve Three Arrows Capital ve iflas etmiş kripto borsası FTX’deki fonlarla ilgili iddialarla uğraşmıştır.

Nisan ayında bir yargıç, FTX’in Voyager alacaklılarına tazminat olarak kullanılacak yaklaşık 450 milyon dolarlık fon üzerindeki “her türlü hakkından vazgeçeceği” yönündeki bir teklifi onayladı. 2023 yılında, federal bir yargıç, Voyager ve iştiraklerinin ABD Federal Ticaret Komisyonu’na 1.6 milyar dolardan fazla para cezası ödemesi gerektiğini belirten bir emri onayladı.

ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve Federal Ticaret Komisyonu (FTC), Voyager’ın eski CEO’su Stephen Ehrlich’e karşı şirketin hizmetleriyle ilgili yanıltıcı beyanlar nedeniyle paralel davalar açtı. Bu davalar, yayım tarihinde devam ediyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Florida’daki Bir Yargıç Ünlülerin Voyager Digital Tanıtımına Dair Bir Davada Ön Onay Verdi” te bir düşünce

  1. Pingback: Elon Musk OpenAI ve CEO'su Sam Altman'a Açtığı Davayı Geri Çekti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir