Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.486
% 4.50
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.486
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Filecoin, Güçlü İsimler ile Ortaklık Kurdu

Merkeziyetsiz dosya paylaşım protokolü Filecoin (FIL), sektörün güçlü isimleriyle ortaklık kurarak Web3 çalışmalarına hız verdi.

Kripto ayı piyasası, merkeziyetsizlik kavramının tartışılması ve projelerde yaşanan çöküşlere rağmen gelişmeler devam ediyor. Kripto para birimlerinin arkasındaki şirketler, fon veya ortaklık kapsamında adımlar atıyor. Kripto para piyasasında çalışmalarını hızlandıran projeler, boğa piyasasının temellerini atmaya başladı. Bunlardan birisi olan Filecoin, güçlü isimler ile ortaklık kurarak Merkezi Olmayan Depolama Birliği‘ni güçlendirdi.

Alanının Güçlü İsimleri Artık Filecoin ile Birlikte

Alanında markalaşmış isimler, Web3 entegrasyonu kapsamında Filecoin ile ortak çalışacak. Filecoin’in duyurduğu bu birlik, daha fazla şirketi Web3 teknolojisine dahil etmeyi amaçlıyor. Yapılan ortaklıkta, bilgisayar donanım devi AMD, depolama cihazı üreticisi Seagate ve muhasebe firması EY yer alıyor.

Merkeziyetsiz platformun arkasındaki şirket olan Filecoin Foundation, tüm gelişmeleri titizlikle yürütüyor. Kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve Web3 geçişini kolaylaştırmak amacıyla Merkezi Olmayan Depolama Birliği kuruldu. Birliğe katılan diğer üyeler, daha önce blockchain’i deneyimledi. AMD, kripto madencileri için yeni ürünler geliştirdi. Seagate ise madenciler için yeni bir hizmet başlattı. EY ise Polygon tarafıyla bir ortaklığa girişti.

Tüm bu isimler, Web3 çalışmalarını hızlandırmak istiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir