Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.917
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fidelity, müşterilerine Ethereum ticareti ve saklama hizmeti sunmaya başlıyor

Investing.com – 4.5 trilyon dolarlık varlık yöneticisi Fidelity Investments, kurumsal müşterilerine Fidelity Digital Assets aracılığıyla ay sonundan itibaren Ethereum ticareti için hizmet sunacağını duyurdu.

Varlık yönetim şirketi, Eylül ayında satışları başlayan ve 5 milyon dolarlık fon topladığı Ethereum Endeks Fonu’nu kurmuştu. Fidelity, 2018 yılından bu yana kripto varlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Ayrıca şirketin, şu an Metaverse ve dijital varlıklarla ilgili iki adet borsada işlem gören kripto fonu bulunuyor. 

Güncel bir duyuruya göre ise şimdi Fidelity’nin kurumsal müşterileri platform üzerinden Ethereum alıp satabilecek ve varlıklarını saklayabilecek. 

Ethereum balinaları birikime devam ediyor

Ethereum’a alımı yapan büyük yatırımcılar, Santiment verilerine göre Eylül ayının ikinci haftasından bu yana cüzdanında 1 milyon ve üst ETH tutan yatırımcılar, 3,5 milyondan fazla ETH’yi portföylerine ekledi. Son duruma göre balina olarak tabir edilen yatırımcılar Merge güncellemesi sonrası ETH varlıklarını %10’un üzerinde artırmış oldu. Bu aynı zamanda 132 ETH adresinden oluşan bu grubun 28,55 milyon ETH’ye ulaşarak rekor bir bakiyeye ulaştığını gösteriyor.

Diğer yandan büyük yatırımcı, ETH miktarlarını artırmaya devam ederken 100 ila 1 milyon ETH tutan grubun, varlıklarını azalttığı görüldü.

Ethereum fiyatında son durum

Ethereum fiyatı ise mevcut alımlara ve Blockchain verilerinin güçlü olmasına rağmen bu performansı yansıtmıyor. Ethereum, son 48 saatte %3,5 düşüş görürken şu an 1.290 dolar seviyesinde devam ediyor. Ethereum Eylül ayının son haftasından bu yana ortalama 1.275 – 1.350 dolar arasında yatay bir bantta hareketine devam ediyor. 

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir