Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.972
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.972
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Fidelity, Metaverse Alanında Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Fidelity

Fidelity kripto ve dijital varlık alanında son attığı adımla ABD^de metaverse ile alakalı üç ticari marka başvurusunda bulundu.

Yapılan ticari marka başvurusuna göre firma geleneksel hizmetlerini sanal dünyalarda da sunmak istiyor. Başvuru NFT’ler ve NFT pazar yerleri, sanal gayrimenkul yatırımları, kripto ticareti ve metaverse yatırım hizmetlerini içeriyor.

Fidelity, ABD Senatörlerinden Tepki Almıştı

Fidelity, dijital varlıkları diğer büyük yatırım şirketlerinin çoğundan daha hızlı benimsedi ve Ekim ayında dijital varlık ekibini 500’e çıkarmak için 100 işe alımı daha planladığını söyledi. Firma, ilk olarak bir bekleme listesi açıkladıktan sonra Kasım ayında komisyonsuz perakende kripto ticaret hesapları açmıştı

Şirketin, daha önce Bitcoin odaklı bir emeklilik planı başlatması geçtiğimiz ay üç ABD’li senatörün tepkisine yol açmış, sektörün giderek “değişken, çalkantılı ve kaotik” hale geldiğini söyleyerek, firmadan bitcoin’e yatırım yapmasına izin verme kararını yeniden gözden geçirmesini istenmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir