Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.394
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.394
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

AC Milan Fan Token ($ACM) Nedir?

AC Milan Fan Token

AC Milan Fan Token (ACM) Nedir? ACM Taraftar Token, diğer tüm taraftar tokenler gibi kullanıcılarına kulüp ürünleri kazanmasında, özel etkinliklere katılma gibi taraftar ve kulüp arasında etkileşim kurmak için çıkarılmıştır.

AC Milan Fan Token, Chiliz ağı üzerinde Socios.com tarafından oluşturulmuş bir tokendir.

AC Milan Fan Token
AC Milan Fan Token Avantajları Nelerdir?

Token sahipleri resmi kulüp kararlarında oy kullanarak söz sahibi olmak, Socios.com uygulaması üzerindeki test, oyun ve kulüp kararlarına katılarak imzalı ürünler, kulüp efsaneleri ile maç izlemek, takım ile deplasmana gitmek gibi ödüller kazanabilirsiniz.

AC Milan Taraftar Token’in en güzel avantajlarından biri ise tokeni bir defa almanız yeterlidir geleneksel aboneliklere ihtiyaç duymadan aldığınız taraftar tokenleri ömür boyu abonelik sağlar.

ACM Tokenomiki Nasıldır?

  • Toplam arz: 20,000,000
  • Maximum arz: Sınırsız
  • Dolaşımdaki arz: 4,147,212
  • Tüm zamanların en yüksek değeri: $24.81
  • Tüm zamanların en düşük değeri: $2.13

AC Milan Fan Tokeni Nasıl Alabilirim?

AC Milan Fan Token Binance borsasında listeli durumdadır. Ömür boyu %20 komisyon indirimli linkimizden kaydolarak sahip olabilirsiniz.

Fan tokenler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için blog sayfamıza ve sizler için hazırladığımız fan token eğitim serisine ulaşabilirsiniz.

Paramühendisi kanalımızda Türkiye’de ilk bizim gerçekleştirdiğimiz Fan Token eğitim serisi bulunmakta. Sizler Fan Tokenlar hakkında bilinmeyenleri kanalımızda bulunan Fan Token Eğitim Serisi aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir