Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.660
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.660
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Fanatic, Candy Digital’in %60 Hissesini Satıyor

Candy Digital

Spor ürünleri firması Fanatics, nonfungible token (NFT) şirketi Candy Digital’deki hisselerini NFT varlık sınıfına olan güvenin azalmasından dolayı elden çıkarıyor.

NFT piyasaları 2022 kripto kışı sırasında önemli ölçüde daraldı. Nonfungible.com sitesinin piyasa takibine göre, günlük satış hacimleri Ocak 2022’de 100.000’in üzerindeyken bugün yaklaşık 15.000’e düştü. Bu nedenle Fanatics firması artık “bağımsız” NFT işletmelerinden uzaklaşmak istiyor.

4 Ocak’ta, Michael Rubin’in spor şirketi Fanatics’in NFT girişimindeki %60’lık çoğunluk hissesini elden çıkardığı bildirildi. 2011 yılında kurulan şirket, 31 milyar dolar değerinde spor ürünleri ve e-ticaret alanında tanınmış bir isim haline geldi.

CNBC’ye göre, Mike Novogratz’ın Galaxy Digital liderliğindeki yatırımcı grubu Candy Digital’deki hisseyi satın alacak.

Rubin, yayın kuruluşuyla paylaştığı bir e-postada şunları yazdı:

“Geçtiğimiz yıl içinde, NFT’lerin bağımsız bir işletme olarak sürdürülebilir veya kârlı olma ihtimalinin düşük olduğu anlaşıldı.”

“NFT’ler Kendi Başına Değer Yaratamayacak”

Bunun yatırımcılar için “özellikle de hem işlem hacimlerinde hem de bağımsız NFT’lerin fiyatlarında keskin düşüşler görülen, patlayan bir NFT pazarında” olumlu bir sonuç olduğunu da sözlerine ekledi. Rubin’e göre NFT’ler tek başına çok fazla değer yaratmayacak:

Fanatics, Ocak 2022’de Topps koleksiyon kartların yaklaşık 500 milyon dolara satın aldı. Ayrıca Major League Baseball koleksiyon kartların ve Candy Digital’in geçen yıl piyasaya sürülmesinin ardından NFT’leri üretme haklarını da satın almıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir