Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.314
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.314
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Facebook (Meta) Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu: Fiyat Uçuyor!

Facebook (Meta), yapay zeka çalışmaları için popüler bir altcoin projesiyle anlaştı. Duyurunun ardından ilgili kripto para birimleri %30’un üzerinde fırladı.

Meta, yapay zeka modelleri için bu altcoin projesini seçti

Geçen sene, Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşması metaverse projelerini trendlere taşıdı. Şimdi bu alanda ortaklıklar hız kesmeden devam ediyor. Son gelişmede, Web3 uygulamaları için cloud hizmeti ve yapay zeka araştırmaları sunan Oasis Labs, Facebook (Meta) ile ortaklığını duyurdu. Duyuru geçtiğimiz saatlerde Oasis Labs’in resmi Medium hesabından geldi. Oasis Labs ekibi duyuruda şu açıklamalara yer verdi:

Meta ile ortaklığımızı ve Meta’nın ürünlerinde insanların mahremiyetini korurken adaleti değerlendirecek bir platformun lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Meta’nın teknoloji ortağı olarak Oasis Labs, Meta, Instagram’daki kullanıcılardan gönüllü olarak ırklarını veya etnik kökenlerini paylaşabilecekleri bir ankete katılmalarını istediğinde, bilgileri korumak için Güvenli Çok Partili Hesaplama (SMPC) kullanan bir platform oluşturdu.

Oasis Labs ile Meta, her yerde insanların yaşamlarını iyileştirmeyi ve bir bütün olarak topluma fayda sağlamayı amaçlayan bir AI (Yapay Zeka) modeli için yasal bir çerçeve oluşturacak. Oasis Labs ekibi bu konu ve ortaklık üzerinde bir tweet’te attı.

Oasis Labs ve Meta AI modelleri için ortak oluyor. Bu, kapsayıcılığı ve adaleti sağlayan türünün ilk örneği bir girişimdir.

Duyurunun ardından ROSE fiyatı %30 yaptı

Oasis, gizlilik etkin ve ölçeklenebilir katman-1 Blockchain ağıdır. Proje kısa süre önce ağ üzerinde inşa edilecek projeleri desteklemek için 200 milyon dolarlık ekosistem fonu duyurdu. Facebook (Meta) ortaklığıyla birlikte, ROSE fiyatı bugün temel gelişmeler işliğinde ilerlemeye devam ediyor.

ROSE fiyatı bugün 0.04803 dolardan 0.06601 dolara ani bir pik yaptı. Yazım sırasında, son 24 saatlik kazancını %30 civarında tutuyor. Ortaklığın açıklanmasından kısa süre sonra ROSE sert dalgalanmaya başladı. Şu anda ATH seviyesi 0.5964 dolar ile farkı %90 civarında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir