Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.947
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.947
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist: DOGE Rallisini Beklemeyen Bu 10 Altcoin’e Baksın!

Dogecoin (DOGE), son satışlara rağmen piyasa değerine göre konumunu korumayı başardı. Devasa bireysel yatırımcı kitlesi meme coin’e olan inancını dürdürüyor. Ancak meme coin uzun bir süredir ATH seviyelerden çok uzakta. Bu yazıda, analist Satavisa Pati’nin listesinden Dogecoin’in rallisini beklemek istemeyen yatırımcılar için 10 alternatifi listeleyelim.

DOGE rallisini beklerken bu 10 kripto para birimine göz atın

ApeCoin (APE)

Apecoin bu yıl çok fazla hype kazandı. Metaverse projesi, dünyaca ünlü Bored Ape Yacht Club NFT’leri ile bağlantılıdır. ApeCoin piyasaya ilk çıktığında, bir düzeltme yapmadan önce binlerce yüzde ralli yaptı. Diğer yandan, şu anda bunu sürdüreceği yeni haberlere hazırlanıyor. Otherside Metaverse ile ilgili en önemli şey, arazilerin APE ile satılmasıdır. Bu, ApeCoin’in içsel bir değeri olduğu ve Metaverse’in benimsenmesi arttıkça ApeCoin’in değerinin de artacağı anlamına geliyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum, ralliye hazır olduğunu gösteren bir diğer altcoin. Bunun nedenlerinden biri Ethereum’un güçlü Dapps ekosistemidir. 2015 yılında ilk Dapps Blockchain olarak piyasaya sürülmesinden bu yana piyasaya hakim oldu. Bugün, çoğu Dapps, DeFi, NFT’ler veya başka türlü herşey, Ethereum üzerinde çalışıyor. Bu kripto para birimlerinin sayısı arttıkça, ETH’nin değeride yükseliyor. Ayrıca, Ethereum geliştirici ekibi, merge için tüm hazırlıkları sürüyor. Son iki yıldır Ethereum, PoS’a geçiş sürecindeydi. Bu büyük güncelleme sayesinde ETH deflasyonist hala gelecek. Ayrıca artık bir PoS Blockchain olarak bilinecek.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin, Temmuz ayında satın alınacak ve uzun vadede elde tutulacak başka bir kripto para birimidir. Bunun nedeni, lider kripto para borsası Binance’de ücret ödemek için kullanılan kripto para birimi olmasıdır. Binance kullanıcıları BNB kullanmaya teşvik ediyor. Kullanıcıları BNB ile indirimli işlemler sağlıyor. Binance, Binance Smart Chain’i içeren geniş bir ekosisteme sahiptir. Bu nedenle, BNB bugün piyasadaki en yüksek faydaya sahip kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıkıyor.

Solana (SOL)

Solana, 2021’in en iyi kripto para birimi oyuncusuydu ve %10.000’in üzerinde ralli yaptı. 2022 düşüş eğilimindeyken SOL, bu yıl ve sonrasında iyi performans gösterebilecek en iyi altcoinlerden biri. Solana, temel işlevselliği ve artan benimsenmesi nedeniyle bilinen bir kripto para birimidir. Solana’nın ne kadar büyük bir anlaşma olduğunu anlamak için, piyasa değerine bakmak yeterli. Solana, 0,01 doların altındaki işlem maliyetlerinde saniyede 50 bin işlemi gerçekleştirebiliyor.

Dogecoin (DOGE)

DOGE, Temmuz için bir başka kripto para birimi olarak öne çıkıyor. Bunun nedeni, topluluğunun ve benimseme düzeylerinin artmasıdır. Ancak tüm bunlar fiyatını çok az etkiledi. Kasım 2021 piyasa zirveye tırmandığında Dogecoin en iyi altcoin projelerinden biriydi. Bununla birlikte, Dogecoin’in 2022’de satın alınacak en sıcak meme coin’lerden biri olarak ortaya çıkabileceğine dair bazı güçlü indikatörler var. Analist Dogecoin’in hala 2021 performansını tekrarlayabileceğini düşünüyor.

Tether (USDT)

Diğer bazı kripto para türlerinden farklı olarak, Tether (USDT) bir stablecoin’dir. Yani ABD doları ve Euro gibi fiat para birimleri tarafından desteklenmektedir. Varsayımsal olarak bu değerlerden birine eşit bir değer tutar. Teoride bu, Tether’in değerinin diğer kripto para birimlerinden daha tutarlı olması gerektiği anlamına geliyor. Diğer kripto paralar yüksek dalgalı olduğundan, USDT kripto para yatırımcıları için bir durak işlevi görüyor.

XRP (XRP)

Dijital bir teknoloji ve ödeme işleme şirketi olan Ripple ile aynı kuruculardan bazıları tarafından oluşturulan XRP, fiat para birimleri ve diğer büyük kripto para birimleri dahil olmak üzere farklı para birimi türlerinin değişimini kolaylaştırmak için bu ağda kullanılmaktadır. 2017’nin başında XRP’nin fiyatı 0,006 dolardı. 1 Temmuz 2022 itibariyle fiyatı 0,31 dolara. Böylece %5,066’dan fazla bir artış kaydetti.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, 2021’de %48.000.000’un üzerinde ralli yaptıktan sonra en sıcak meme coin’lerden biriydi. O zamandan beri soğumuş olsa da, analistlere göre 2022 için yüksek potansiyellere sahip. Son birkaç yılda Shiba Inu, esas olarak Dogecoin tarafından tetiklenen meme coin etrafındaki hype üzerinde büyüdü. Ancak, o zamandan beri kendine özgü bir karakter geliştirdi ve içsel değeri artıyor. Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, geçen yıl ekip, Shiba Inu ve diğer kripto para birimleri ticareti için bir DEX olan ShibaSwap’ı tanıttı.

Cardano (ADA)

Cardano, listenin sıradaki altcoin projesi. ADA, Solana ve Avalanche gibi bugün piyasadaki en büyük Ethereum rakiplerinden biridir. Cardano, güvenlik özellikleriyle rekabette öne çıkıyor. Tüm bunlar, hakemler tarafından gözden geçirilen ve güvenli, ölçeklenebilir ve merkezi olmayan olduğu kanıtlanmış Ouroboros PoS algoritması sayesindedir.

Avalanche (AVAX)

Avalanche, Dapp’lerden NFT’lere kadar çeşitli Dapp’ler için bir launchpad olarak çekiş kazanmış bir akıllı sözleşmeler platformudur. AVAX, 2020’de en iyi Ethereum rakibi olarak popülerlik kazandı. Aynı zamanda, piyasanın önemli bir oyuncusu haline geldi. Bunun, Avalanche’ın ölçeklenebilirlik ve düşük maliyetler gibi temel ölçütleriyle ilgisi var. Avalanche, saniyede 4500 işlem gerçekleştirebiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir