Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.319
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.319
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

EVGA, Ekran Kartı Üretmeyi Bıracak

EVGA‘nın ekran kartı üretmeyi durdurma kararı Ethereum‘un Proof of Work‘e veda etmesiyle azalan talebin ardından geldi.

EVGA, azalan talebin ardından ekran kartı üretimini durdurma kararı aldı.

EVGA, Merge Sonrası Ekran Kartı Üretimini Durdurma Kararı Aldı

EVGA, Ethereum‘un Merge‘ü ile birlikte azalan talep ve buna bağlı olarak finansal raporların kötü gelmesiyle beraber ekran kartı üretimini durdurduğunu açıkladı. Şirket yeni nesil ekran kartı üretmeyecekken halihazırda üretmiş olduğu nesillere destek ve servis vermeye devam edecek.

YouTube kanalı GamersNexus ile konuşan EVGA CEO’su Andrew Han, grafik kartları şirketin işinin yüzde 80’ini oluştururken, firmanın güç kaynaklarında yüzde 300 daha fazla marj yaptığını söyledi. Han, EVGA’nın iş modelinin doğasında var olan sorunlar nedeniyle Intel veya AMD ile çalışma fikrini bile kabul etmeyeceğini söyledi.

Han ayrıca GamersNexus’a, Nvidia’nın, Nvidia kartlarının Kuzey Amerika pazar payının yüzde 40’ına sahip olmasına rağmen, son dakikaya kadar fiyatları karanlıkta tutarak şirkete düzenli olarak kötü davrandığını söyledi. Nvidia ayrıca, kendi birinci taraf markalı kartlarını satarak EVGA gibi ortaklarının altını oyacağını hissedildiği söylendi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir