Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.601
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.601
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Madencilik Durmak Bilmiyor: 187 Milyon Dolarlık Cihaz Alımı

Bitcoin Madencilik

Marathon, RIOT ve Cleanspark gibi şirketlerin yüklü mining cihazları alımı sonrasında Ortadoğu bölgesinin Bitcoin Madencilik konusunda en önemli firması olan Phoenix Group, 187 milyon dolarlık bir alım açıkladı.

Dikatinizi çekebilir: ABD Meclis Başkanı: Bitcoin ETF Onayları Tarihi Bir Dönüm Noktası

Son zamanların parlayan yıldızı Bitcoin Madencilik firması Phoenix Group, cihaz üreticisi olan Bitmain ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Anlaşma içeriğinde ise tamı tamına 187 milyon dolarlık bir cihaz alımı vardı.

Peki Soğutma Nasıl Olacak?

Sadece satın alımlardan bahsedilip cihazların markası ya da nasıl oldukları konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Şirketin, özellikle suya batırılarak çalışan cihazlarla madencilik yaptığı ve yenilenebilir enerjiye önem verdiği biliniyor.

Phoenix şirketi geçtiğimiz aylarda Suudi Arabistan ile Umman’da 300 milyon dolarlık Bitcoin madencilik çiftliği kurma konusunda bir anlaşmaya varmıştı.

Phoenix Group Hisseleri

Blochain teknolojilerini yakından takip ederek bu konuda çeşitli adımlar atan Phoenix Group şirket hisselerini de aralık ayında halka arz etmişti. Abu Dabi Borsası’nda işleme açılan şirketin hisselerinde o dönem beklenenden 33 kat fazla talep olduğu belirtilmişti.

Geçtiğimiz günlerde ABD merkezli bir Bitcoin Madencilik şirketi olan Cleanspark, Bitmain ile 90 milyon dolarlık bir anlaşma yapmış ve yine 100 milyon dolarlık, ileri tarihli bir alım için de prensip anlaşmasına varmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir