Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.336
% 2.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.336
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Ethereum’un En Yüksek Borsa Çıkışı!

Ethereum'un En Yüksek Borsa Çıkışı

Ethereum’un en yüksek borsa çıkışı 2022 Ağustos ayından bu yana bu ay geçekleşti. Blockchain analiz platformu Santiment son X (twitter) gönderisinde dün kripto para borsalarından toplamda 181 milyon dolar değerinde 110 bin ETH’nin çekildiğini raporladı. Ayrıca bu rakamın Ağustos ayından bu yana en yüksek günlük ETH çekimi olduğu kaydedildi.

Son zamanlarda, borsalardan çekilen ETH miktarında belirgin bir artış yaşandı. Santiment’in verilerine göre, ayrıca borsalar dışındaki cüzdanlarda tutulan ETH miktarı 115,88 milyona ulaşarak rekor seviyeye çıktı. Bu verilere dayanarak, şu anda borsalarda bulunan ETH miktarının son beş yılın en düşük seviyesine gerilediği görülüyor.

Kripto varlıkların borsalardan çekilmesi genellikle, ilgili varlığın fiyatında artış beklentisi olduğu dönemlerde gerçekleşir. Nadiren, borsalara olan güvenin azalmasıyla da varlık çekimi gözlemlenir. Ancak mevcut durumda, kripto borsalarına yönelik bir risk bulunmaması, ilk seçeneğin daha olası olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, şu ana kadar Ethereum fiyatında belirgin bir hareketlenme gözlemlenmedi.

Önceki haftaki yükselişin ardından 1.700 dolar seviyelerine tırmanan ETH, bu hafta satış baskısını sürdürerek son 24 saat içinde satışların hız kestiği, ancak hala 1.640 doların altına gerilediği gözlemleniyor.

Son zamanlarda Ethereum piyasasında yaşanan en son gelişme, birkaç Ethereum ETF ürününün piyasaya sürülmesi oldu. Ancak beklentilere karşın, şimdiye kadar Ethereum tabanlı vadeli ETF ürünlerinin düşük işlem hacmi gösterdiği görüldü.

Öte yandan, Ethereum’a dayalı diğer yatırım ürünlerine olan talep, yılbaşından bu yana azalma eğiliminde. CoinShares verilerine göre, büyük altcoin’ler arasında Solana temelli yatırım ürünlerine talep, düşük olmasına rağmen artış eğilimini sürdürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version