Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.833
% 2.81
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.833
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ADA, AGIX ve Render’da Son Durum Ne? 30 Nisan 2024

bitcoin düşüş

Kripto para piyasası Bitcoin‘in yaklaşık yüzde 4’lük düşüşü ile birlikte kan kaybetmeye devam ediyor. Halving’in ardından beklenen performansı gösteremeyen Bitcoin 61 bin dolar seviyesinden işlem görürken dominance da yükselişini sürdürüyor. Piyasadaki metrikler Bitcoin‘de yükselişe işaret etse de şu anda fiyat beklentiyi karşılamıyor. Bununla birlikte altcoin’lerin bazılarında ise durum ve seviyeler kripto yatırımcılarının dikkatini çekmekte. ADA, AGIX ve Render’daki seviyeler ne? Bu üç kripto parada hangi bölgelere dikkat etmeliyiz?

ADA Fiyat Analizi:

Kripto para sektörünün demirbaşları arasında sayılabilecek token’larından olan ADA TradingView verilerine göre güne yüzde 5’i aşkın düşüşle 0.43 dolar seviyesinden başladı.

ADA’nın grafiğine baktğımız zaman 0.43 dolar seviyesinde bulunan destek bölgesinden bir tepki aldığını görebiliyoruz. Bununla birlikte Bitcoin’deki düşüş ve dominance’daki yükseliş de altcoin’lerdeki düşüşleri derinleştiriyor. ADA’nın bir sonraki direnç bölgesi 0.45 bandı.

AGIX Fiyat Analizi:

TradingView verilerine göre yaklaşık yüzde 10’a yakın değer kaybeden AGIX, 0.8 dolardan işlem görüyor.

AGIX’in destek noktası 0.79 dolar bölgesi iken direnç noktası ise 0.82 dolar bandı olarak karşımıza çıkıyor.

Render Fiyat Analizi:

Güne yaklaşık yüzde 7 değer kaybederek başlayan Render şu anda 7.34 dolardan işlem görüyor.

Render’ın grafiğine baktığımızda ise destek bölgesinden tepki aldığını görebiliyoruz. Bununla birlikte direnç seviyesi ise 7.5 dolar bölgesi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir