Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.085
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.085
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ethereum’un 1 Milyar Dolara Giden Yolu

ethereum

İkinci dev blok zinciri olan Ethereum’un önümüzdeki yıl içinde hızlanmasını ve 1 milyar dolarlık kazancın yeni zirvelerine ulaşmasını bekliyoruz. Şirketin 2025 yılı ilk çeyrek mali raporu, gelirlerde %155’lik çarpıcı bir bileşik artış göstererek bir önceki yıla göre üç aylık geliri ortaya koyuyor. Analist Michael Nadeau’nun DeFi Raporu, 1. çeyrek satışlarının yaklaşık 365 milyon dolara ulaştığını ve bir önceki çeyreğin 123 milyon dolarlık kârını yaklaşık %200 oranında aştığını ortaya koydu.

Ethereum’un Başarısının Arkasındaki İtici Faktörler

Ethereum’un 1. çeyrekteki 1,17 milyar dolarlık ücret (gaz) geliri, etkileyici büyüme yörüngesinin oldukça iyi bir kanıtıdır. Nadeau, bu çarpıcı rekoru, blok zinciri sektöründeki işlem hacmindeki değişikliklerle ilgili olan “DeFi patlaması” olarak adlandırdığı bir fenomene bağlıyor.

Tarihsel Bağlam ve Piyasa Tahminleri

Önemli bir dönüm noktasına ulaşan proje, Ethereum’un karlılığına giden yolu gösteriyor. Ethereum, 2015 yılında piyasaya sürülmesine rağmen 2023 yılına kadar 623 milyon dolar kar elde etmeyi başaramadı. Bu başarı ancak Ethereum’un bir önceki yılın Eylül ayında bir iş kanıtı konsensüs mekanizmasından bir hisse kanıtına geçmesiyle mümkün oldu. madencilere verilen token teşviklerinde kayda değer bir azalmaya yol açtı.

Michael Nadeau’dan Kripto Piyasası Tahminleri

Korkusuz bir piyasa projeksiyonu sırasında analist Michael Nadeau, “kripto diğerlerini kolayca geçecek” tahmininde bulunarak yükselişe geçiyor ve bu beklentileri umut verici likidite koşullarının yanı sıra ABD’de spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesi ve 20 Nisan’da Bitcoin’in yarıya inmesi gibi katalizörlerle destekliyor.

Bitcoin ETF’lerinin Rolü ve İnovasyon Döngüsü

Nadeau, yaklaşmakta olan ETF ‘leri, daha geniş bir katılımcı yelpazesi tarafından erişilebilir olacakları için dijital para biriminin kabulünü artırmanın anahtarı olarak görüyor. Ayrıca, büyük girişim fonlarına sahip olacağı ve kripto para birimlerine olan girişim ilgisini yenileyeceği için inovasyon döngüsünün bir sonraki harika şey olduğunu vurguluyor.

Esasen Nadeau, piyasa döngüleri sırasında sürekli olarak güçlü performans göstermeleri açısından Bitcoin ve Ether ile karşılaştırma yapıyor. Bununla birlikte, Bitcoin tipik olarak bir boğa piyasasının başlangıcında daha güçlü bir büyüme sergilerken, Ether ve alt coinler ralli devam ettikçe popülerlik kazanıyor ve bazen Bitcoin’in büyüme oranını aşıyor. Nadeau, kripto para birimlerinin kripto ekosistemi içinde uzun vadeli üstün performanslarının mirası olan mükemmel bir ürün-pazar uyumuna sahip olma ihtiyacını örneklendiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version