Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.147
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.147
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polyhedra Network’un Yeni Kanıtlayıcı İle Hız Rekoru!

Polyhedra Network'un Yeni Kanıtlayıcı İle Hız Rekoru!

Polyhedra Network, ZK kanıt altyapısının gelecek neslini inşa ediyor. Bugün, Expander adlı yeni açık kaynaklı ZK kanıt sistemi duyuruldu. Expander, mevcut en hızlı alternatiflere göre neredeyse iki kat daha hızlı kanıtlar üretebiliyor ve ZK kanıt sürecinin güvenliğini ve verimliliğini artırıyor.

Expander, keskin kenarlı şifreleme teknikleriyle inşa edildi ve ZK-kanıt teknolojisinde yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor. Expander’ın referans performansı, Apple M3 Max CPU üzerinde ölçüldüğünde 4.500 Keccak-256 karmasına saniye başına ulaşıyor, bu da mevcut sistemlerden çok daha hızlı bir performans sunuyor. Expander, klasik etkileşimli kanıtları, bir işlemin doğruluğunu belirleyen ve değiştirilemezliği sağlayan gelişmiş polinom bağlama şemalarını birleştiriyor. Ayrıca, dağıtılmış hesaplama uyumluluğuyla minimum iletişim gereksinimleri sunuyor.

İlginizi Çekebilir : BlackRock Tokenizasyona Destek Vermeye Devam Ediyor

Polyhedra Network’ün Kurucu Ortak ve Baş Teknoloji Sorumlusu Tiancheng Xie, Expander’ın piyasaya sürülmesiyle ilgili olarak, “Ekibimiz Expander’ı ve açık kaynaklı kodunu topluluğumuza geniş çapta sunmanın heyecanını yaşıyor. Rekor kıran performansı, daha önce hiç kullanılmamış bir hesaplama yapısı kullanarak kritik önemde kullanır ve aynı anda rekor kıran performans, düşük hesaplama maliyeti ve düşük bellek bant genişliği baskısı elde etmesine izin verir” dedi.

Expander’ın piyasaya sürülmesi, Polyhedra’nın ZK teknolojisini daha geniş bir kitleye ulaştırma çabalarının bir göstergesidir. Ayrıca, Google Cloud ile yapılan ortaklık da bu çabaların bir parçasıdır. İki şirket, Google Cloud hizmetlerinin tüm kullanıcılarına Polyhedra’nın ZK teknolojisini sunmak için işbirliği yapıyorlar.

Polyhedra Network, güvenli ve ölçeklenebilir sıfır bilgi (ZK) kanıt altyapısının bir sonraki neslini oluşturuyor. Ekip, performans iyileştirmeleri getiren birkaç sonraki nesil zk-SNARK protokolü geliştirdi ve dağıttı. ZK köprüsü olarak adlandırılan etkileşimlilik çözümü, 25’ten fazla blok zincirini birbirine bağlıyor ve sıfır bilgi kanıtlarını kullanarak çapraz zincir mesajlarının geçerliliğini kanıtlıyor. Polyhedra Network ile geliştirme yapan geliştiriciler, güvenilir, ölçeklenebilir, birbirine bağlanabilir uygulamalar oluşturabilirler ve ek güven varsayımlarına ihtiyaç duymazlar.

Kripto piyasaları ve sizden gelen altcoin analizlerini canlı yayınlarımızda takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! En güncel içerikleri kaçırmadan izleyin ve piyasadaki gelişmelerden haberdar olun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir