Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.216
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.216
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum Foundation 1700 ETH Sattı!

Ethereum Foundation, ETH, USDC,Ethereum haberleri

Ethereum Foundation, Uniswap üzerindeki 1700 ETH’yi 2,738 milyon USDC karşılığında sattı ve bu hareket dikkat çekti. Bu satış, dijital ekonomide stabilcoin’lerin giderek daha fazla önem kazandığını gösteren önemli bir gelişmeyi yansıtıyor. İşlemin ardından Ethereum Foundation’ın cüzdanında 240.68 ETH, 3,238 milyon USDC, 49,700 DAI ve 10,000 ARB dahil olmak üzere çeşitli kripto paralar bulunuyor. Bu varlıkların toplam değeri yaklaşık 3,687 milyon doları temsil ediyor.

On-chain veriler, 1700 ETH’nin işlemden yaklaşık 30 dakika önce 0xbC9a9 olarak bilinen bir multisig cüzdan adresinden geldiğini gösteriyor. Bu işlem, Ethereum Foundation’ın stabilcoin piyasasındaki pozisyonunu güçlendirdiğini göstermektedir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ethereum Foundation,gerçekleştirdiği bu hamlesinin nedenine dair henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen, analistler bu konuda spekülasyonlar yapmaya başlamış durumda. Bazıları, bu hareketin son dönemdeki kripto piyasasındaki dalgalanmaların etkilerini azaltmak ve varlıkları çeşitlendirmek amacıyla bir stratejinin parçası olabileceğine inanıyor.

Bu işlemin, daha geniş kripto para piyasasına da etkileri olabilir. Yatırımcılar, Ethereum Foundation’ın eylemlerini yakından takip ederek ekosistemin geleceği hakkında ipuçları aramaktadır. Bu USDC alımı, özellikle stabilcoin’leri içeren gelecekteki işbirliklerini işaret edebilir.

Ethereum Foundation’ın bu tür büyük çaplı işlemleri kripto topluluğunda geniş yankı uyandırırken, kripto varlıkların geleceği hakkındaki belirsizliklerle birlikte, bu tür stratejik hamleler yakından izlenmelidir.


İlginizi Çekebilir: OpenSea, AnubisDAO Olayı İçin Soruşturma Başlatıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir