Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.441
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.441
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum ETHGünü Başladı! Ethereum Devconnect Ne Zaman?

Ethereum Günü Yaklaşıyor! Ethereum Devconnect Ne Zaman?

13 Kasım 2023’te İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ETHGünü, Devconnect İstanbul haftasının kilit etkinliklerinden biri olarak Türk Ethereum topluluğunu bir araya getirecek. Bu etkinlik, Ethereum ve web3 konularına odaklanan uzman konuşmalar, interaktif paneller ve workshop’ları içererek katılımcılara kapsamlı bir bilgi paylaşım platformu sunacak.

Dikkatinizi Çekebilir: TCMB Başkanı Erkan, Kripto Paralar Hakkında Açıklama Yaptı!

Etkinlik kapsamında dev isimler konuşma gerçekleştirecek. Konuşmacılar arasında Ethereum Foundation CEO’su Vitalik Buterin, Türk kripto topluluğunun bilinen isimlerinden Efe Bulduk, Patika Dev’den Gülcan Yayla ve daha bir çok isim popüler isim bulunuyor.

ETHGünü’nde ele alınacak ana temalar arasında Ethereum’un temel çalışma prensipleri, ekonomik ve sosyolojik etkileri, merkeziyetsizlik ve sansür direnci gibi kripto para dünyasının temel değerleri bulunmaktadır. Etkinlik, katılımcılara Ethereum’un geniş kullanım alanları, gelecekteki potansiyeli ve teknolojinin getirdiği inovasyonları keşfetme fırsatı sunacak.

Devconnect İstanbul haftası kapsamında gerçekleşecek olan ETHGünü, özellikle geliştiricilere odaklanan bir etkinlik olup, Ethereum ve web3 alanında yeni başlayanlardan deneyimli profesyonellere kadar geniş bir katılımı hedeflemektedir. Etkinlik, Türk Ethereum topluluğunu güçlendirmeyi ve bu alandaki bilgi paylaşımını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

ETHGünü’ne katılanlar, etkinlik günü Devconnect Coworking alanını ücretsiz olarak kullanma imkanına sahip olacaklar. Ayrıca, haftanın geri kalanında coworking bileti alarak Ethereum ve web3 dünyasının nabzını daha yakından hissedebilecekler.

Bu kapsamlı etkinlik, Türk Ethereum topluluğunu bir araya getirerek, sektördeki yenilikleri keşfetmek isteyen herkesi bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version