Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.235
% 6.42
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.235
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Ethereum ETF Başvurularına Bir Yenisi Daha Eklendi

ETF, Ethereum ETF, Bitcoin ETF, BlackRock, Invesco, Spot ETF, ETF Haberleri

Ethereum ETF’e gelmeden önce haziran ayında BlackRock, kripto para dünyasında büyük bir etki yaratarak ETF furyasını başlattı. Bu etki, pek çok şirketin spot Bitcoin ETF başvurularında artış yaşamasına neden oldu. Bu şirketlerden biri de, dünya genelinde 1.49 trilyon doları aşkın yönetilen varlıklara sahip olan Invesco oldu. Invesco, kripto para dünyasındaki bu büyüme trendine ayak uydurmak amacıyla 21 Haziran tarihinde spot bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için başvuruda bulundu.

Ancak Invesco’nun sadece Bitcoin’e yönelik ilgisi bitmiş gibi görünmüyor. Şirket şimdi spot Ethereum ETF’i için de başvuruda bulundu. Bu, kripto para dünyasındaki çeşitliliğe ve büyümeye işaret ediyor. Bloomberg analisti James Seyffart, Invesco’nun bu hareketini ve ayrıca Galaxy’nin de aynı amaçla spot ETF başvurusu yapmasını paylaştı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Invesco’nun yanı sıra, ARK Invest adlı başka bir yatırım firması da Ethereum’a yönelik spot ETF başvurusu yapmıştı. ARK Invest, bu amaçla 21Shares gibi önde gelen bir ETF sağlayıcısıyla işbirliği yapmıştı. Tüm bu gelişmeler, kripto paraların giderek daha fazla kurumsal yatırımcının ve finansal ürün sağlayıcısının ilgisini çektiğini ve bu pazarın genişlemeye devam ettiğini gösteriyor.

Sonuç olarak, kripto para dünyası, geleneksel finansın daha fazla dikkatini çekmeye devam ediyor. Spot Bitcoin ve Ethereum ETF başvurularının artması, kripto paraların daha geniş yatırımcı kitlesi tarafından benimsenmesinin ve erişiminin arttığının bir işareti olarak görülebilir. Bu, kripto paraların finansal dünyadaki rolünün hızla büyüdüğünü gösteriyor.


İlginizi Çekebilir: Coinbase Spot Bitcoin ETF Açıklaması Yaptı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir