Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.389
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.389
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ethereum Durmak Bilmiyor! ETH 3 Bin Dolar Olacak mı?

Ethereum Durmak Bilmiyor! ETH 3 Bin Dolar Olacak mı?

Ethereum (ETH) tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

6 Ocak tarihli Ethereum analizimizde yükselişin devam edeceğini belirtmiştik ve hedef bölgesine henüz ulaşmasa da bir yükseliş yaşanmaktadır. Ancak, bu yükselişin ne kadar devam edebileceği konusunda belirsizlikler bulunmaktadır. Belirttiğimiz çizgiden sapma olasılığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Özellikle bu bölge, önemli bir direnç noktasıdır ve Ethereum, bu noktada dirençle karşılaşarak düşüş yaşayabilir.

➥ 6 Ocak tarihli Ethereum (ETH) analizine buradan ulaşarak inceleyebilirsiniz!

Grafikte oluşabilecek senaryoları kırık çizgilerle göstermeye çalıştık. Ethereum’daki bu hareketlenmenin, diğer altcoinler üzerinde olumlu etkiler yaratma potansiyeli bulunmaktadır. Ancak, Ethereum’un belirtilen şekilde hareket etmemesi ve doğrudan hedef bölgesine yönelmesi, olumsuz etkilere neden olabilir. Çünkü hızlı yükselişlerin geri çekilmeleri de hızlı olacaktır, bu da diğer altlara olumsuz bir şekilde yansıyabilir.

Bu nedenle, kademeli yükselişlerin diğer altcoinlerde de güzel yükselişlere yol açabileceğini göz önünde bulundurmalıyız.

Ethereum Grafik

Likitasyon haritasına baktığımızda, yeşil blokların olduğu hissede biriken likidasyonların olduğunu görmekteyiz. Eğer Ethereum (ETH) likidasyon şokuna da gitmek isterse, ki piyasa yapıcılar büyük kaldıraçları elemek isteyeceklerdir, bu seviyelere bir düşüş yaşanabilir. Ancak, yükselişimizin devam etmesinde bir sorun olmayacaktır.

ETH Likidasyon Haritası
ETH Likidasyon Haritası

Ethereum (ETH) Piyasa Verileri

● Piyasa Değeri: $317.9 milyar (%7.50) – Sıra: #2

● Hacim (24s): $30.3 milyar (%67.62) – Sıra: #3

● Hacim / Piyasa Değeri (24s): %9.66

● Dolaşımdaki Arz: 120.18 milyon ETH

● Toplam Arz: 120.18 milyon ETH

● Tam Şişirilmiş Piyasa Değeri: 317.72 milyar

Ethereum (ETH) Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir