Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.651
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance TR’de 50 TL’lik Altcoin Nasıl Alınır?

Bu yazımızda Dünya’nın en büyük kripto borsası olan Binance’in alt borsası Binance Tr’de nasıl 50 TL’lik altcoin alabiliriz bu eğitim rehberimizde öğreneceğiz.

Bu işlemlerimizi yapmak için öncelikle bir Binance TR hesabına sahip olmamız gerekiyor. Bunun için buraya tıklayarak Coin Mühendisi komisyon indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

Hesabımızı kurduktan sonra banka hesabımızdan borsaya para yatırmamız gerekli bunun için ilgili yazımızdan detaylı bilgiler edinerek bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Paramızı başarılı bir şekilde borsaya aktardıktan sonra bir altcoin seçiyoruz. Bu işlemleri yaparken lütfen kendi araştırmanızı yapmanızı mutlaka unutmayın.

Altcoin’i seçtikten sonra üstüne tıklayıp alım işlemini gerçekleştiriyoruz ve 50 TL’lik alım emrimizi veriyoruz.

Evet işlemlerimiz bu kadardı eğer aldığımız coin’i satmak istiyorsak hemen alım butonunun yanında sat butonuna tıklayarak coini satabiliyoruz.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Evet işlemlerimiz bu kadardı böylelikle Binance TR borsası eğitim serimizde Binance TR’de nasıl 50 TL’lik altcoin alabiliriz öğrenmiş olduk.

Bu eğitim serimizin devamını Coin Mühendisi blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir