Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.288
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.288
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ethereum Balinalarının Gizli Konutu Bu Altcoin!

Bir şaka olarak başlatılan Shiba Inu kısa bir süre içinde en büyük rahibi olan DOGE’dan daha iyi performans göstererek ilk 10 kripto para birimi listesine girdi. Ethereum balinaları, bu altcoin yeni zirvelere ulaştığında iyi bir kar elde etmek için SHIB yatırımlarını sürekli olarak artırıyor.

Ethereum balinaları neden SHIB’i tercih ediyor?

Shiba Inu, bu yıl henüz fazla ilerleme kaydetmemesine rağmen tarihsel verilerini de göz ardı etmemek gerekiyor. 2021’de bu altcoin yüzde 45 milyon gibi büyük bir artış gösterdi. Uzmanlara göre Shiba Inu ekosistemine duyulan güvenin artması, SHIB’in uzun vadeli yatırımın bir parçası olmasının bir nedeni olarak da düşünülebilir. Ethereum balinalarının Shiba Inu token’larını toplu olarak satın alması ise Shiba Inu ekosistemine olan güvenin arttığının kanıtı olarak görülüyor. Bu yıl bir katman-2 ölçeklendirme çözümü başlatan SHIB aynı zamanda metaverse dünyasına da giriş yaptı.

Uzun süredir Ethereum balinaları Shiba Inu yatırımıyla ilgileniyor. Geçen aralık ayında, bir ETH balinası, 134 milyon dolar değerinde tek bir işlemde 4 trilyon SHIB token’ı satın aldı. En zengin 1.000 ETH balinasını yakından takip eden WhaleStats’a göre, SHIB, ilk 1.000 ETH cüzdanı arasında en çok işlem gören ve en büyük altcoin olarak görülüyor. Ayrıca Rusya-Ukrayna savaşının yoğun aşamasında, kripto balinalarının fonlarını SHIB’e aktardığı görüldü.

SHIB’in karşılaştığı zorluklar neler?

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Shiba Inu’nun sahip olduğu Ethereum balinaları arasında en sevilen altcoin olma konumu FTX tarafından ele geçirildi. Ethereum balinaları tarafından tutulan en fazla sayıda token listesinde üst sıralara yükseldi. Dengelerinde 10.000 ila 1 milyon ETH bulunan bu balina adresleri, portföylerini diğer altcoin projelerine doğru çeşitlendirdi.

Geçen yıl adından söz ettiren SHIB, ilk 10 holding listesine girdi ve kısa sürede bu yatırımcıların gözdesi haline geldi. Altcoin, ekosistemi için güçlü bir topluluk tarafından destekleniyor ve 2021’de Bitcoin’den 43 milyon daha fazla izlendi. Uzmanlara göre Shiba Inu’nun tekrar yükselmesi ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için bu topluluğun boğaları tarafından desteklenmesi gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir