Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Eski Ripple CTO’su, XRP’yi ilgilendiren yeni bir projeye girişti

Eski Ripple CTO’su Stefan Thomas, XRP destekli bir mikro ödeme ağı üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Şu anda Coil CEO’su olarak görev yapan Stefan Thomas, eşler arası bir mikro ödeme ağı üzerinde çalıştığını Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu.

Yeni ağ, başlangıçta işlemleri halletmek için XRP’den faydalanacak. Ancak Thomas gelecekte Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini ekleme planları olduğunun da altını çizdi. Eski Ripple CTO’su, BitcoinJS adlı kendi Bitcoin uygulamasını yazdığından beri bunun en iddialı projesi olduğunu söyledi.

En büyük kripto para Bitcoin’i en erken benimseyen isimlerden biri olan Thomas, şirketin henüz küçük bir başlangıç yaptığı 2012 senesinde Ripple’a katılmıştı. Thomas, Ripple’a şirketin ilk müşteri uygulamasının uygulaması olan Ripple İstemcisi üzerinde çalışmaktan sorumlu kıdemli bir mühendis olarak katıldı. Haziran 2013’te ise Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu olarak atandı.

San Francisco’da yaşayan programcı, Ripple tarafından desteklenen bir para kazanma platformu olan Coil’e odaklanmak için 2018 yılında Ripple’dan ayrıldı. Alman merkezli programcı, New York Times’a yaklaşık 220 milyon dolarlık kripto para cüzdanına erişemediğini söyledikten sonra Ocak 2021’de ilgi odağı olmuştu.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir