Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.873
% 4.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.873
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Artan Kripto Ticareti Nedeniyle Likidite Ortaklığı

Kurumsal platform Talos, artan kripto ticareti nedeniyle likidite sağlayıcısı Amber Group ile ortaklık kurdu.

Kripto ayı piyasasına rağmen yatırımcı sayısında ve işlem hacimlerinde ciddi artışlar yaşandı. Özellikle son iki ayda, kripto para borsalarında işlem oranlarında artış gözlemlendi. Kurumsalların ve diğer yatırımcıların tekrar kripto piyasasına dönmeye başladığını işaret eden bu durum, şirketleri de harekete geçirdi. Bu şirketlerden Talos, artan kripto ticareti ve talep nedeniyle likidite ortaklığını duyurdu.

Kripto Ticaretinde Likidite İhtiyacı

Kripto para borsalarının en önemli unsurlarından biri likidite sağlamak oldu. Çoğu kripto şirketi likidite sağlayamadığı için iflas vermiş ve yatırımcılarını mağdur etmişti.

Boğada artan hacim, işlem oranları ve yatırımcı sayısı likidite ihtiyacını karşılayan unsurlar olarak öne çıkıyor. Ancak kripto ayı piyasasında şirketler, algoritmayı döndürmenin yollarını arıyor.

Kurumsal kripto para ticareti yapan Talon, geçtiğimiz Mayıs ayında 105 milyon dolarlık bir yatırım fonu alarak hizmetlerini güçlendirdi. Gelişme ve genişleme çalışmalarına odaklanan Talon, likidite sağlayıcısı Amber Group ile ortaklığını duyurdu. Ortaklık, altyapı desteğini sağladığı için daha fazla kurumsal benimsemeye yardımcı olacak.

Talos APAC Başkanı Samar Şen, kurumsal yatırımcılara yönelik hizmet veren şirketin büyümesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Şen, şunları söyledi;

Mevcut piyasa koşullarına rağmen, alıcı ve satış tarafındaki kurumlar tarafından dijital varlıkların artan oranda benimsendiğini görmeye devam ediyoruz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir