Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.991
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.991
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Enzyme Nedir? MLN Coin Nasıl Alınır?

Enzyme nedir? Enzyme, kullanıcılarına özel kasa hizmeti sunan DeFi odaklı bir blockchain projesidir. Bu makalede Enyzme nedir, ne sunar, MLN coin nedir, ne için kullanılır, nasıl alınır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırıp derledik.

Enzyme nedir?

Enzyme, kullanıcılarına özel kasa hizmeti sunan merkeziyetsiz finans (DeFi) odaklı bir blok zinciri projesidir. Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş protokolün, MLN coin isimli yerel bir kripto para birimi bulunur. DeFi protokolü, kullanıcıların, varlık fonlarını yönetmesine ve bu fonlara yatırım yapmasına olanak tanır. Sistem içindeki yüksek likidite oranlarına sahip merkeziyetsiz borsalar (DEX), 200’den fazla varlığı destekler.

Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Enzyme, akıllı sözleşmeler aracılığıyla çalışır. Bu nedenle kullanıcılar, protokolden yararlanmak için ETH ile işlem ücreti öder. Yatırımcılar protokol aracılığıyla, yatırım stratejilerine göre çalışan özel kasalar oluşturabilir. Varlık yönetimi sunan protokol, yatırımcıların önceden belirledikleri yatırım stratejilerinin otomatik olarak uygular. Bu özelliği nedeniyle protokolün, gün içinde çok yoğun olan yatırımcılara hitap ettiği söylenebilir.

Kripto para sektörünü her an takip edemeyen kullanıcılar için protokol, eş zamanlı olarak verileri günceller. Bunun yanında kullanıcılar, ucuz bir biçimde yerleşik yazılım ve muhasebe araçları oluşturabilir. Bu araçlar, karmaşık tahminleri ve hesaplamaları anında gerçekleştirebilir.

MLN Coin nedir? Ne için kullanılır?

MLN coin, DeFi protokolü Enzyme’in yerel kripto para birimidir. Kullanıcılar, önceden belirledikleri yatırım stratejilerinin, protokolde otomatik olarak uygulanması için MLN ile ödeme yapar. Bunun yanında MLN bir yönetişim tokeni olarak çalışır. MLN sahipleri, tokenlerini Enzyme’in geleceğini belirleyen karar alma süreçlerinde oy hakkı olarak kullanabilir.

Projenin arkasındaki ekip, token için “satın al ve yak” modelini benimsemiştir. ETH ile ödenen işlem ücretleri MLN’ye dönüştürülür, bu MLN coinler yakılarak dolaşımdan çıkartılır. Bu yöntem, tokenin fiyatının uzun vadede değer kazanması için kullanılmaktadır. Yazının yazıldığı sırada MLN, 127,7 milyon dolar civarında bir piyasa değerine sahipti. Token, genel kripto para listesinde 366. sırada bulunuyordu.

Avantajları nelerdir?

  • Enzyme platformunu kullanan yatırımcılar, yatırım stratejilerini otomatik olarak uygulayacak kasalar oluşturabilir. Bu kasaları oluşturmak için MLN coin ile ödeme yapmak gerekir.
  • Protokol, oldukça hızlı bir biçimde çalışır. Sınır ötesi kripto para transferleri ve ticaret işlemleri dakikalar içerisinde tamamlanır.
  • Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, yakın zamanda MLN ile ilgili bir pariteyi listelediğini duyurdu. Bu, tokenin değeri ve benimsenmesi açısından olumlu bir gelişme olarak görülebilir.

Dezavantajları nelerdir?

  • Zincir üstü varlık yönetimi alanında hizmet veren protokol, deneyimli yatırımcıları hedefler. DeFi araçları yaratıp kullanma konusunda bilgisiz olan kullanıcılar, protokol aracılığıyla zarar edebilir.
  • MLN coin’i çevrimiçi cüzdanlarda tutmak, siber saldırı olasılığını da beraberinde getirir. Bu dezavantaj, varlıkların bir donanım cüzdanına taşınması ile çözülebilir.

Enzyme nedir? MLN coin nasıl alınır?

Enzyme projesi ile ilgilenen yatırımcılar MLN coin’in listelendiği borsaları merak etmektedir. Mevcut olarak MLN, Binance, Coinbase ve Kraken gibi büyük ve güvenilir borsalar tarafından desteklenmektedir. İlgili yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup para yatırarak MLN alımı gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir