Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.218
% 0.52
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.218
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Elon Musk’un Şirketi Bu Altcoin’i Secti: Sepete Giriyor!

Boring Company’nin kullanıcılarının artık Dogecoin (DOGE) kullanarak Las Vegas toplu taşıma sistemi Loop’ta yolculuklar için ödeme yapmaları mümkün. CNN’nin bugünkü haberine göre, yeni ödeme çözümü Cuma günü Las Vegas şehri dışında yeni bir Loop istasyonunun açılışında başlatıldı. Bununla birlikte haberin altcoin fiyatı üzerindeki etkisi sınırlı oldu.

Dogecoin, Loop hizmetlerine girdi, altcoin fiyatı canlandı

Boring Company’nin Loop’u, Tesla araçlarındaki yolcuları ara duraklar olmaksızın varış noktalarına taşıyan bir toplu taşıma sistemi. Bu Tesla araçları, Elon Musk’ın 150 mil hızla hareket eden hızlı arabalarından çok daha düşük olan 35 mil hızla sürülüyor. Ancak The Boring Company’nin kurucusu Musk, altyapı firmasının kullandığı araçların hızını artırmayı planlıyor.

Loop gezileri ücretsiz. Ancak yakında yolculardan ödeme talep etmek için planlar yapıyor. Sonunda Loop yolculukları için ödeme başladığında, yolcular tek yolculuklar için 1,50 dolar ödeme yapacak. Günlük geçişlerin ise 2,50 dolardan alınması mümkün olacak.

Taşıma hizmeti için ödeme yapmak kolay. Yolcuların, yeni Resorts World istasyonunda duvardaki bir QR’yi tarayarak yolculuklar için bilet satın almaşları mümkün. Artık, insanlar en büyük mem coin’i kullanarak ödeme yapmayı veya kredi kartlarını kullanarak yolculuklar için ödeme yapmayı seçebilirler.

The Boring Company’nin DOGE’ye verdiği desteğin, altcoin fiyatı üzerinde hafif bir etkisi oldu. CoinMarketCap verilerine göre, DOGE günlük bazda %0,95 artışla 0,06846 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 10. sırada olan altcoin, haftalık olarak hala kırmızı bölgede. Ayrıca, DOGE ihtişamlı günlerinden bir hayli uzaklaşmış durumda. Çünkü DOGE, mevcut durumda 0,7376 dolarlık zirvesinden %91 aşağıda.

Elon Musk, DOGE kabulünü teşvik ediyor

Özellikle, girişim, Tesla yöneticisinin Dogecoin’in ana akım benimsenmesini destekleme çabalarının bir parçası. Musk, Tesla ve SpaceX de dahil olmak üzere işlerinde Dogecoin’i desteklemeye devam etti. Bu arada teknoloji devi, kısa süre önce Twitter’ı satın almak için onay aldı. Ayrıca, DOGE meraklılarının artık SpaceX’ten ürün satın alabileceklerini duyurdu. Musk’ın DOGE’ye desteği, 2020’de bir dizi tweet’in ardından ön plana çıkmasında etkili oldu.

Bununla birlikte, Musk’ın DOGE’ye verdiği destek, kendisi açısından sorunlara da neden oluyor. Mağdur bir Dogecoin yatırımcısı, DOGE’nin bir piramit şeması olduğunu iddia etti. Bundan dolayı, Dogecoin’in tanıtımına dahil olduğu gerekçesiyle Musk ve şirketi aleyhine  258 milyar dolarlık bir dava  açtı. coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Elon Musk ise kimseye DOGE satın almasını söylemediğini iddia etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir