Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.600
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk Yeni Uygulamasını Test Etti

Elon Musk, SEC, Tesla, Twitter haberleri, SEC Gelişmeler, Bitcoin

Yakın zamanda gerçekleştirilen bir canlı yayın sırasında Elon Musk, daha önce Twitter olarak bilinen X’in yayın hizmetlerini hem Xbox hem de PS5 oyun platformlarına dahil etme niyetinde olduğunu açıkladı. Bununla birlikte, X’in özel yayın platformlarıyla rekabet etmeyi amaçlamadığını, bunun yerine bir “everything app” olarak erişimini genişletmeyi hedeflediğini vurguladı.

Musk, 6 Ekim’de düzenlenen 50 dakikalık bir yayın oturumunda, çok beğenilen çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4’ü X platformunda oynayarak bu genişlemeyi gösterdi.Canlı yayın başladığında, Elon Musk etkinliğin hedeflerini şöyle açıkladı: “Buradaki amacımız sesin net kalmasını, videonun titremeden sorunsuz bir şekilde görüntülenmesini ve yorumların amaçlandığı gibi çalışmasını sağlamak.”Bu özelliğin henüz erken gelişim aşamasında olduğunu belirtmek önemli olsa da, akışın kalitesi gösteri boyunca sürekli olarak tatmin edici kaldı ve Musk’ın geliştiriciler tarafından kaydedilen ilerlemeden gözle görülür bir şekilde memnun kalmasını sağladı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Musk, “Bu kadar iyi çalışması oldukça dikkat çekici” diyerek heyecanını dile getirdi.

Yayının sonlarına doğru Musk izleyicilerle etkileşime geçerek X’in hedefleri hakkında daha ayrıntılı bilgi verdi. “Xbox ve PS5 için akış özellikleri sunma planlarımız var. Her özel uygulamadan daha iyi performans göstermeyi hedeflemiyoruz, bunun yerine X ekosistemi veya platformu içinde ilgi alanlarınızı takip etme özgürlüğüne sahip olduğunuzu göstermek istiyoruz.”

“Uzmanlaşmış uygulamalar hala çeşitli yönlerden üstün olabilir, ancak biz önde gelen genelci uygulama olmayı hedefliyoruz. Keşif ve en geniş küresel kitleyle bağlantı kurma söz konusu olduğunda genel bir uygulama olmanın doğasında değer var.”

Bu güncelleme Musk’ın X’in geleceğine ve daha geniş dijital ortamdaki rolüne ilişkin vizyonunu özetliyor.

Ancak Musk, ödemeler veya kripto paranın abonelik veya bağış gibi unsurlar için yayın akışına entegre edilmesi konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.


İlginizi Çekebilir: Stars Arena Sonrası Avax Analizi, Avax Neden Yükseliyor?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir