Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.482
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.482
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Elon Musk, Web 3.0 Teknolojisini Eleştirdi

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Y-Combinator eski başkanı ve OpenAI CEO’su Sam Altman’ın Web 3.0 teknolojisini övdüğü tweet dizisini eleştirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Altman, geçmiş yıllardaki yatırım getirilerini kıyasladığı bir tweet dizisi paylaştı. 2020’lerde yapılan yatırımların ortalama getirisinde 2010’lardan çok daha kötü bir düşüş beklediğini ancak Web 3.0 teknolojisinin yatırımcılara piyasaların 2010’da sağladığı getirileri sağlayabileceğini kaydetti. Musk, Altman’ın bu tweet dizisine “Web3 sounds like bs* (Web3 saçmalık gibi görünüyor)” şeklinde cevap verdi. 

Web 3.0 teknolojisi, son zamanlarda kripto varlık topluluğunun en çok konuştuğu alanlardan biri haline geldi. Web 3.0, Web 1.0 ve 2.0’den farklı olarak, merkeziyetsiz çevrim içi ekosistemlerin oluşturulması ve geliştirilmesi anlamına geliyor.

Kripto Tweetlerine Devam Ediyor

Elon Musk, kripto varlıklara ilişkin tweetlerine devam ediyor. Musk bu sabah, Ethereum’un yüksek işlem ücretlerinin küçük yatırımcıların DeFi ile etkileşime girmesini zorlaştırdığını belirten bir habere “Dooooge” şeklinde yanıt verdi. Bilindiği gibi Elon Musk, Doge’un düşük işlem ücretlerini her defasında dile getiriyor. 

BS: Sosyal medyada bullshit (saçmalık) kelimesinin kısaltması olarak kullanılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir