Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.862
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.862
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk Tarafından NFT Konusunda Çelişkili Eleştiri!

Elon Musk, Twitter haberler, NFT, NFT Haberleri, Elon Musk Habeleri

Tesla CEO’su ve milyarder Elon Musk, bir podcast sırasında değiştirilemez tokenlerle (NFT’ler) alay ederken, yanlışlıkla Bitcoin NFT’leri olarak da bilinen Bitcoin Ordinals’ın durumunu vurguluyormuş gibi göründü.

Musk, 31 Ekim’de The Joe Rogan Experience podcast’inde “Komik olan şey, NFT’nin blok zincirinde bile olmaması – bu sadece JPEG’e giden bir URL” dedi.Ayrıca, NFT projelerinin en azından JPEG’i blok zincirinde kodlaması gerektiğini belirtti:

“En azından JPEG’i blok zincirinde kodlamalısınız. Görüntüyü barındıran şirket iflas ederse, artık görüntüye sahip olamazsınız.”

Sosyal medyada, Bitcoin topluluğu, Elon Musk yaptığı yorumlarının aslında Bitcoin Ordinals için kullanım durumunu özetlediğini iddia etti. Bitcoin Ordinals, geliştirici Casey Rodarmor tarafından Ocak ayında piyasaya sürüldü ve Kasım 2021’de Taproot soft fork’u ile mümkün hale geldi.Kripto para analisti Will Clemente, Musk’ın yorumlarını övenler arasındaydı ve Bitcoin’in blok zincirinde sonsuza dek var olacak 38 milyon Ordinals yazısının bulunduğunu belirtti.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


NFT projeleri DeGods ve y00ts’ün yaratıcısı olan Rohun “Frank” Vora, “İşte bu yüzden Ordinals büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu. “Bu, NFT’lere yönelik en yaygın eleştirilere zarif bir çözüm sunuyor.”

Leonidas” takma adıyla bilinen Ordinals geliştiricisi, Musk’ın yorumlarını o kadar beğendi ki 19 saniyelik bir videoyu Bitcoin’in blok zincirine 814,773 numaralı blokta kaydetti. Musk’ın NFT’lere yönelik eleştirileri yeni değil. Aralık 2021’de, bir terapistin kanepesinde yatan bir hastayı gösteren bir mizah içeren bir NFT ile akıl hastalığı konusunda alay etmişti. Ancak Elon Musk yorumları, Ethereum’daki tüm NFT projeleri için geçerli değildir.

Örneğin, Larva Labs, CryptoPunks NFT’lerini ilk dört yıl boyunca zincir dışında barındırdıktan sonra Ağustos 2021’de bunları zincir üzerine taşıdı.

Larva Labs, açıklamasında “Bunları bu şekilde zincir üzerinde saklamak, CryptoPunks görüntülerinin ve niteliklerinin uzun vadeli korunmasını daha da güçlendirecek ve yalnızca Ethereum istemcileri olan herkes tarafından tam erişilebilirlik sağlayacaktır” dedi.


İlginizi Çekebilir: Fed Başkanı Powell’dan Para Politikası Üzerine Önemli Açıklamalar!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir