Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.453
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.453
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk , Dogecoin’i Yüceltti! X İçin DOGE İşbirliği Sinyali Verdi!

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, sosyal medya platformu X ile ilgili yaptığı paylaşımda Dogecoin’e de atıfta bulundu. Musk, X’in köpek ve Doge dostu bir yer olduğunu söyledi. Bu paylaşım, X’in yakın zamanda Dogecoin’i entegre edeceği yönünde spekülasyonlara yol açtı. Dogecoin fiyatı ise Musk’ın paylaşımından sonra yükselişe geçti.

Musk’ın annesi Maye Musk, Twitter’da “Eğer bir köpek isen, olman gereken yer X’tir.” diye yazdı. Bu tweet’e yanıt veren Musk, “X, köpek ve Doge dostu bir yerdir!” dedi.

Musk’ın bu paylaşımı, X’in Dogecoin’i destekleyen bir platform olduğunu ima etti. Bazı kullanıcılar, X’in gelecekte Dogecoin ile ödeme yapma veya bağış alma gibi özellikler sunacağını düşündü. Bazıları ise Musk’ın sadece şaka yaptığını veya Dogecoin’i pompalamaya çalıştığını iddia etti.

Dogecoin fiyatı ise Musk’ın paylaşımının ardından % 5’ten fazla artarak 0,06547 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında DOGE 0,06389 dolardan işlem görüyor.

Musk, daha önce de Dogecoin ile ilgili birçok paylaşımda bulunmuştu. Ocak ayında Twitter’da biyografisine “Bitcoin” yazan Musk, ardından “Dogecoin aslında en iyi kripto para birimidir.” diye tweet atmıştı.

Musk’ın Bitcoin ve Ethereum hakkındaki görüşleri de merak ediliyor. Musk, geçtiğimiz günlerde sesli sohbet uygulaması Clubhouse’da Bitcoin’i desteklediğini söylemişti. “Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Biraz geçte olsa partiye katıldım. Artık Bitcoin destekçisiyim.” diyen Musk, Ethereum’un da potansiyeline değinmişti.

Dikkatinizi Çekebilir: DigiByte Nedir? (DGB)

Musk’ın kripto para piyasasına olan ilgisi ve etkisi devam ediyor. Dünyanın en zengin adamının kripto para birimleri hakkında ne düşündüğünü ve ne yapacağını merakla bekliyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir