Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.142
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.142
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) Sahiplerinin Merkezi Borsaları Kullanmamaları Gerektiğini İma Etti

Tesla CEO’su Elon Musk, favorisi olan kripto para birimi Dogecoin (DOGE) hakkında konuşmaya devam ediyor. Musk, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile kısa bir tartışma yaşadıktan sonra kripto para borsalarını hedef aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yakın tarihli bir tweet’te milyarder, Dogecoin sahiplerinin kendi özel anahtarlarını kontrol edebilmeleri için merkezi kripto para platformlarından paralarını çekmelerinden yana olduğunu ima etti.

Musk, “not your keys, not your crypto” düşüncesini daha önce de desteklemişti. Popüler isim Şubat ayında, kullanıcıların fonlarını kontrol etmesine izin vermeyen herhangi bir kripto para cüzdanından “ne pahasına olursa olsun kaçınılması” gerektiğini tweetlemişti.

O zamanlar Musk ayrıca, 2014’teki yıkıcı saldırıda 850.000 BTC kaybeden, şu anda feshedilmiş olan kripto para borsası Mt. Gox hakkında bir Chuck Norris meme’i yayınlamıştı.

Kripto sahipleri, olası saldırılar veya diğer olaylar nedeniyle kriptolarını borsalarda tutmaktan endişe eder. Bununla birlikte, süreç çok hantal olduğundan ve fon kaybına neden olabileceğinden, yeni başlayanların kriptolarını kendi kendilerine saklamaması gerektiğine inananlar da var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir