Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$58.825
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 58.825
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Elon Musk, bu sefer de DOGE ile parfüm satışıyla gündeme geldi

Elon Musk, bugün şirketi Boring Company aracılığıyla satışa çıkan Burnt Hair adlı parfümün DOGE ile alınabileceğini duyurdu. Tesla CEO’su bununla da kalmadı ve Twitter’da biyografisini parfüm satıcısı olarak değiştirdi.

DOGE kullanımını desteklemeye devam eden Elon Musk, geçen ay da Tesla sitesinde özel tasarım düdük satışını dogecoin ile yapmıştı. Bugün ise şişesi 100 dolar olan parfümün DOGE ile alınabileceğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda DOGE’nin muazzam yükselişinde direkt etkisi olan Musk, o dönemlerde attığı Tweet’lerle kripto para fiyatından önemli dalgalanmalara yol açıyordu. Buna karşılık Elon Musk’ın DOGE savunuculuğu, kripto paranın fiyatı hakkında manipülasyon yaptığı iddiasıyla halen devam etmekte olan bir tazminat davasına konu oldu.

Elon Musk, ayrıca parfüm lansmanından kısa bir süre içinde 10.000’den fazla ön sipariş alındığını duyurdu. Bu, şişesi 100 dolara satılan parfüm için 1 milyon dolarlık bir satış anlamına geldiğinden piyasada şaşkınlıkla karşılandı.

Parfüm, Shiba Inu aracılığıyla da satın alınabilecek

Boring Company, kısa süre önce ödeme sistemine BitPay’i de entegre etti. Bu da Burnt Hair adlı parfümün Shiba Inu kullanılarak da satın alınabileceği anlamına geliyor. Zira önemli bir kripto para ödeme hizmeti olan BitPay, Shina Inu da dahil olmak üzere 15 kripto para birimiyle ödeme yapmaya olanak tanıyor.

Dogecoin fiyatında son durum

Kripto para piyasaları genel olarak yarın açıklanacak olan ABD Tüfe verilerinden dolayı baskı altında hareket ederken bu haberin duyulmasının ardından DOGE fiyatında %3 gibi kısmi bir oynaklık gerçekleşti. DOGE, dün günün ilk saatlerinde 0,057 dolara kadar geriledikten sonra bugün 0,061 dolar sınırına kadar sıçradı, ancak bu seviyelerde kalıcı olamadı.

ABD işlem saatlerine doğru yeniden satıcılı hareket etmeye başlayan DOGE, yeniden 0,06  doların altında işlem görmeye başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir