Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.081
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.081
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk, Binance CEO’su CZ’ye Seslenerek, Dogecoin (DOGE) Konusunda Neler Yaşandığını Sordu

Tesla CEO’su ve en büyük Dogecoin (DOGE) fanlarından Elon Musk, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’ya seslenerek, DOGE konusunda neler yaşandığını sordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hatırlarsınız, Binance, Dogecoin çekim işlemlerini bir hatadan ötürü durdurmuş ve kısa süreliğine askıya almıştı. Bunun ardından hem DOGE yatırımcıları hem de geliştiricileri, kripto para borsasına sert tepki göstermişti. Geliştiriciler, bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce Binance’in işlemlerinin tıkandığını bildirdiğini ifade etmiş fakat bu işlemlerin kendilerine gösterilmediğini, yetersiz ücretler nedeniyle ‘takılıp kaldıklarının’ öne sürüldüğünü dile getirmişti.

Son olarak ise yeni güncellemeyle beraber DOGE çekimlerinde sorunlar yaşandığını ifade eden borsa, çekimleri askıya almıştı.

Elon Musk da bu durumu sorgulayanlar arasında yerini aldı ve CZ’ye seslenerek, şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba CZ, Doge sahibi kullanıcılarınız konusunda neler oluyor? Durum şüpheli görünüyor.”

Elon Musk’ın bu ifadelerinden sonra birçok DOGE yatırımcısı da durumun şüpheli göründüğünü söyleyerek, DOGE’ların çekilememesinin anlamsız olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir