Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.584
% 5.40
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.584
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ekonomist Tarih Verdi: Bitcoin, SHIB ve Altcoinler Çökebilir!

Eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Raoul Pal, piyasaya yönelik son yorumlarını aktardı. Pal, borsadaki olumsuzluğun önümüzdeki aylarda Bitcoin ve altcoin piyasasını aşağı yönde etkileyebileceğini belirtti. İşte detaylar…

Raoul Pal, Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik uyarıda bulundu

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere dünyanın en büyük finans kurumlarından biri olan Goldman Sachs’ta eski yönetici olan Pal, neredeyse 1 milyonluk Twitter takipçisine Nasdaq ile kripto para piyasası arasındaki ilişkiden bahsediyor. Pal’e göre, teknik analiz açısından, kritik destek kırılırsa endeks potansiyel olarak daha düşük dip seviyeler görme eşiğinde. Analist, hisse senetlerinin tutunamaması ve düşük seviyelerin çıkarılması durumunda aşağı yönlü risklerin ciddi bir şekilde ortada olduğunu belirtiyor.

Pal, yukarıdaki sebeplerden dolayı illa kripto para piyasaları için yeni düşüşlerin gelebileceğini savunmuyor. Ancak mevcut makro koşulların dijital varlıkları da aşağı çekebilecek büyük bir düzeltmenin geldiğini ima ettiği konusunda uyarıyor. Analiste göre enerji stoklarını, petrol emtialarını kırmızı renkte görmek, hızlandırılmış bir paniğin tam bir “korelasyonu” riskini artırmaya başlıyor. Uzman, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Enerji stoklarını, petrol emtialarını vb. kırmızı renkte görmek, hızlandırılmış bir paniğin tam bir ‘korelasyonu’ riskini artırmaya başlar. Saklanacak tek yer dolar ve muhtemelen tahviller olacaktır (çünkü herkes short pozisyondadır). Ve evet, kripto da yakalanır (yeni düşüşler oluşturmaz).

Kripto para birimleri düzeltme yaşarsa ne olur?

Pal, Real Vision ile yaptığı yeni bir röportajda, kripto para birimi alanının düzeltme aşamasına gelmesi durumunda, genel olarak değişen bir piyasa yapısı içinde daha fazla gürültü olacağını düşünüyor.

Girmek, yatırım yapmak istediğim şeylerdeki varlıklarımı katlamak için bu dezavantajı arıyorum… Açıkçası, kripto para birimleri buna yakalanacak ve daha da düşecek. Ama sanırım hepimiz kripto para birimlerinin iniş çıkışlarına alıştık şu anda. Düşük seviyelerin daha da gerisine çekileceğini düşünmüyorum, bu yüzden sadece daha fazla gürültü olduğunu düşünüyorum ve geçen yıl içinde bulunduğumuz bu geniş ve özensiz aralıktayız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir