Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.378
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.378
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu Meme Coin Dev Duyuru Yaptı: Yarın Başlıyor!

23 Nisan Cumartesi günü, son derece popüler meme coin Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki ekip, “Win for Crypto” isimli pazarlama kampanyasını ilan etti. 2022’nin ilk Londra pazarlama kampanyası 25 Nisan’da başlayacak.

FLOKI pazarlama kampanyası, 25 Nisan’da başlıyor

FLOKI Pazarlama Direktörü “Sabre”, “Son derece yoğun bir şekilde çalıştık. Uzun zamandır çalışıyoruz. Ve tamamen açık olmak gerekirse, burada kripto için bir galibiyetimiz var ve 2022’nin ilk Londra kampanyası için FLOKI’nin 25 Nisan Pazartesi günü Londra’ya geri döndüğünü duyurmaktan gurur duyuyorum,” ifadelerini kullandı.

FLOKI’nin Londra’daki ilk agresif ve öncü kampanyasından altı ay sonra FLOKI’nin “evrimleşmeye devam ettiğini, ekosistem büyümeye devam ettiğini ve Londra’ya dönüşümüzün başka bir Viking istilasının kitlelerini meşgul etmek için çok geç kaldığını düşünüyorum” diyerek devam etti. Sabre, Londra’da nasıl bir tutum sergileyeceklerini aşağıdaki ifadelerle anlattı:

Doğru olanı yapmaya devam edeceğiz ve asla geri adım atmayacağız. Yani 100 otobüsle başlayacağız… Twitter’da yayınlayacağız… Karşıya geçmek istiyorsanız, bir dizi istasyonda 185 afişimiz olacak, ancak metrodaki 18 mega reklam panoları başkentin en büyük istasyonlarından bazılarında olacak.

Meme coin projesindeki son gelişmeler

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere FLOKI, “halkın kripto para birimi” ve “dünyada en çok bilinen ve en çok kullanılan kripto para birimi olmayı hedefliyor”. FLOKI, hem Ethereum hem de BNB Chain’de bulunuyor.  Floki Inu ekibi, FLOKI tokenını kullanacak projelerden bazılarının aşağıdaki gibi olduğunu söylüyor:

  • Valhalla: FLOKI’nin PlayToEarn NFT Metaverse oyunu, Blockchain ve yükseltilebilir NFT’ler üzerinde A-seviye oyun mekaniğine sahip olacak.
  • FlokiPlaces: FLOKI’nin yakında piyasaya sürülecek olan NFT ve ürün mağazası, NFT’ler ve kripto ile ticaret yapmanıza izin verecek.
  • Floki Üniversitesi: FLOKl’ın kripto eğitim platformu, kripto para birimi deneyim seviyenizden bağımsız olarak ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmıştır.
  • Bu sırada FLOKI ekibi, 19 Ocak’ta CertiK’ten bir güvenlik denetimi talep etti ve nihai rapor 25 Şubat’ta teslim edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir