Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.466
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.466
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ekonomist: Bitcoin’i Sevmiyorum! Bu Altcoin’de Alıyorum

Real Vision CEO’su ve makro gurusu Raoul Pal, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) uzun vadede Bitcoin (BTC)’den daha iyi performans göstereceğine inandığını söyledi.

Ünlü ekonomist, Ethereum’da neden Bitcoin (BTC)’den daha fazla boğa olduğunu açıklıyor

Raoul Pal, Crypto Banter ile yeni bir röportajda, piyasa değerine göre en iyi kripto parayı toplam işlem hacmi ve aktif cüzdan sayısında ETH’yi geçse de, Ethereum’un son birkaç yılda BTC’den daha iyi performans göstermenin bir yolunu bulduğunu söylüyor:

Bitcoin’i düşünüyorsanız, Bitcoin her hafta Ethereum’dan daha fazla değer alışverişi yapıyor. Ethereum’da çok fazla işlem var. Aktif cüzdanların toplam değeri ve sayısıdır ve Bitcoin her ikisini de yener. Ancak, Ethereum’a bakarsanız, değerlerdeki değişim, Ethereum’daki bu iki değerdeki değişim oranları daha yüksektir, bu yüzden Ethereum, son birkaç yıldır Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor ve bunun gerçekten yararlı olduğunu buldum. Fiyatın ne olduğunu ve fiyatın oldukça iyi olduğunu gösteriyor.

Ethereum’da Bitcoin’den daha fazla yükselişe devam edip etmediği sorulduğunda Pal, hala öyle olduğunu ve diğer altcoin’lerin de sonunda lider kriptodan daha iyi performans göstermesi gerektiğini söylüyor:

Geleceğin Blockchain teknolojisinde olduğuna inanıyorsanız, tüm kripto para piyasası güvenli limandan daha iyi performans göstermelidir. İşler böyle yürüyor. Her zaman bu şekilde çalışır ve bu nedenle daha yüksek bir beta vardır. Yalnızca Bitcoin için değil, tüm alan için bir ağ benimseme modelinde olduğunuz için üstel bir yükseliş eğilimindeyseniz, zaman içinde daha iyi performans göstermelidir. Bu kadar basit.

Yazım sırasında, Bitcoin 29,174.82 dolardan işlem görürken, Ethereum 1,796.13 dolardan işlem görüyor. Lider altcoin geçen haftaya göre bir noktada %10’dan fazla değer kaybetmişti.

Yakında 600 bin opsiyon sözleşmesi sona erecek

27 Mayıs’ın 24 Haziran 2022 766.0k sözleşmenin sona ermesinden sonra ikinci en yüksek sözleşme sona erme süresi yaklaşıyor. Bu sözleşme bitişi, ETH’nin spot fiyatlarındaki önemli volatilitenin göz ardı edilemeyeceği anlamına geliyor.

Yukarıda belirtilen metrikler göz önüne alındığında, analist Manişa Mishra’ya göre 27 Mayıs’ta 582,2 bin sözleşmenin sona ermesiyle birlikte ETH yatırımcılarının gelecekte birçok para kazanma seçeneğine sahip oldukları söylenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir