Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.209
% 3.27
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.209
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

CEO’nun Açıklamasından Sonra Balinalar Bu Altcoin’den Alıyor!

Ripple ağındaki balinalar birikime devam ediyor ve şu anda en yüksek XRP yüzdesini tutuyorlar. CEO Brad Garlinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden dava sona erdiğinde altcoin projesinin halka arz olasılığını düşüneceğini açıkladı. Bu açıklama balinaları harekete geçirdi.

Ripple SEC davasının sona ermesinden sonra halka arz yapabilir

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CNBC’ye, ödeme devinin SEC’in XRP’ye karşı açtığı dava sona erdiğinde halka arz olasılığını araştıracağını söyledi. XRP, sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak ve işlem maliyetini önemli ölçüde azaltan fiat’a dönüştürmek için kullanıldı. Şirket, yıllardır bir halka arz olasılığını araştırıyor, ancak SEC’e karşı Ripple davasının sona ermesi, ödeme devinin buna doğru adım atması için ideal bir zaman olacaktır. Piyasa değerinden milyarları silen son kripto piyasası çöküşüne rağmen, analistler altcoin projesinin toparlanması konusunda iyimser.

SEC vs. Ripple davası yaklaşık on beş aydır devam ediyor ve bu yıl sona ermesi bekleniyor. Garlinghouse CNBC’ye şunları söylüyor:

ABD SEC ile Amerika Birleşik Devletleri’nde kesinlik ve netlik elde etmek istediğimizi düşünüyorum. Biliyorsunuz, SEC’in bu süreci halihazırda olduğundan daha fazla yavaşlatmayacağından umutluyum.

Altcoin balinaları, yüksek bir yüzde tutan milyonlarca XRP biriktiriyor

Kripto analiz platformu Santiment’ten alınan verilere göre, XRP balinaları altcoin’i biriktirmekle meşgul. XRP fiyat düşüşüyle ​​birlikte balinalar altcoin projesinde birikime geçti. Balinalar, toplu olarak biriktirdikten sonra 1 milyon ila 10 milyon XRP topladı. Büyük cüzdan yatırımcıları artık son iki ayda en yüksek XRP arz yüzdesine sahip. Bu kategorideki balinalar en aktif olanlardır ve dolaşımdaki arzın %6,12’sine sahipler.

Ripple, 20 Mart 2022’deki çöküşten bu yana daha yüksek zirveler (HH) oluşturdu. FXStreet analistleri, Ripple fiyatının daha yüksek dipler (HL) ürettiğine ve RSI’ın yükseliş farklılığının bir işareti olarak daha düşük dipler (LL) ürettiğine inanıyor. Analistler bu nedenle Ripple fiyat rallisinde yükselişte.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, 24 Mayıs’ta, Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısına katılan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Gürcistan Başbakanından şirketin ülkede merkez açması üzerine teklif aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir