Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.310
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.310
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Efsanevi Bot, Bu Hafta İçin Seçtiği Altcoin’leri Açıkladı!

Kripto piyasalarını geride bırakmasıyla ün kazanmış bir robot, Temmuz ayı başlarındaki ralli sona ererken en son portföy tahsislerini açıklıyor. Efsanevi robot, seçiminde lider altcoin Ethereum’u lider koltuğuna oturtuyor.

Lider altcoin Bot’un seçiminde de lider koltuğunda

The Real Vision Bot (Bot), her hafta bir ‘kovan zihni’ fikir birliği ile tutarlı algoritmik portföy değerlendirmeleri oluşturmak için anketler yürütüyor. Botun en yeni verileri, traderların risk iştahının geçen haftayla yaklaşık olarak aynı kaldığını gösteriyor. Çoğu piyasa katılımcısı, kripto para birimleri Ethereum (ETH) %50 ve Bitcoin (BTC) %43’e ek olarak bir düzine altcoin ile portföylerinde aşırı pozisyon almaya oy veriyor.

Ethereum rakibi Solana (SOL) %46 ağır sıklet tahsisi ile ikinci sırada yer alıyor. ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin USD Coin (USDC) ise dördüncülüğü kapıyor. Beşinci ise %30 ile popüler kripto para borsası Binance’in yerel tokeni BNB. Real Vision Exchange kripto anketinin en son sonuçları. Solana, Bitcoin ve USDC alımlarını artırdı.

Kaynak: Real Vision Bot / Twitter

Merkezi olmayan uygulama oluşturma protokolü Hedera Hashgraph (HBAR) %15’ten fazla ağırlıkla altıncı sırada yer alıyor. Onu %8 ile kurumsal düzeyde birlikte çalışabilirlik çözümü sağlayıcısı Quant Network (QNT) izliyor.

Bot’un diğer seçimleri

Yedi şanslı kripto varlığın tümü %7 ağır ağırlık tahsisi aldı. Bunlar içinde akıllı sözleşme platformları Avalanche (AVAX) ve Algorand (ALGO), artı katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik ekosistemi Cosmos (ATOM), merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), merkezi olmayan finans protokolü Uniswap (UNI) ve ETH meydan okuyucu Cardano (ADA) yer alıyor. En son ankete dayalı değişim portföyü tahsisi ile ilgili olarak Real Vision şunları söylüyor:

Hem anket katılımcıları hem de Bot, USDC riskini artırarak riski azaltıyor. Ek olarak, Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi büyük sermayeli tokenlere doğru bir kayma görüyoruz. Bot hala Polygon’u seviyor.

Anket portföy dökümü %40,6 ETH, %24,4 BTC, %20,3 SOL ve %14,8 USDC idi. Bot biraz daha maceracıydı ve SOL’u seçmeden portföyüne dört altcoin daha ekledi.

Kaynak: Real Vision Bot / Twitter

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Real Vision Bot, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision kurucusu ve makroekonomi uzmanı Raoul Pal, botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendiriyor. Ayrıca, piyasadaki en iyi 20 kripto varlığın toplamından %20 daha fazla performans gösterdiğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir