Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.237
% 3.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.237
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Edward Snowden Neden Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Almadığını Açıkladı

Ünlü muhbir Edward Snowden, son tweetlerinde köpek meme’leri odaklı paraların çevresindeki çılgınlık konusunda tutumunu netleştirdi. 38 yaşındaki siber güvenlik uzmanı, zayıf mizah anlayışı nedeniyle Dogecoin ve Shiba Inu gibi kripto paralara tiksinerek baktığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ayrıca birçok yatırımcının köpek parasını meşru bir yatırımla karıştırabileceği ve bunun onlara finansal olarak zarar verebileceği gerçeğinden endişe duyduğunu da dile getirdi. Yine de Snowden, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus için kripto para birimi topluluğu içinde “olumlu bir ses” olduğunu iddia ederek bazı övgülerde bulundu.

Snowden, köpek meme’i odaklı paralarını ciddi bir şey olarak sunmaya çalışmak yerine anlamsız bir şaka olarak gören insanlara saygı duyduğunu belirtti. Daha önce belirttiğimiz üzere Snowden, insanları zor kazanılan paralarını Shiba Inu’ya harcamamaları konusunda uyarmıştı. Özellikle SHIB, Snowden’in tweet’inden bu yana yaklaşık %35 düştü.

“Merkezileştirilmiş çöp paralar”

Snowden, isim vermeden, Bitcoin hakkında olumsuz şeyler yazan ve “merkezi çöp paraları” teşvik eden risk sermayedarlarını hedef aldı.

Ayrıca, gazetecilere son derece gizli bilgileri sızdırmak için kullandığı sunucuların, en büyük kripto para biriminin yardımıyla ödendiğini belirtti. Ancak eski CIA taşeronu, Bitcoin maksimalist olmadığını vurguladı.

Snowden, yakın zamanda Proof of stake’e geçen anonim odaklı bir kripto para birimi olan Zcash’e verdiği desteği de Bitcoin‘in “muazzam” gizlilik sorununu ele aldığını söyleyerek açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version