Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.684
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.684
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

DYDX Proje İncelemesi

 

DYDX

Dydx, 2018’in başlarında başlatılan ilk DeFi projelerinden biriydi. Kullanıcılarına kriptoda en çok işlem gören ürün olan kalıcılar sunan bir borsa diyebiliriz.

Dydx, açık, güvenli ve güçlü finansal ürünler oluşturma misyonuyla önde gelen merkezi olmayan bir borsanın geliştiricisidir.İşlem yaparken merkezi bir borsaya güvenme ihtiyacını ortadan kaldıran Ethereum üzerinde denetlenen akıllı sözleşmeler üzerinde çalışmaktadır.

Merkezi olmayan bir borsanın güvenlik ve şeffaflığını, merkezi bir borsanın hızı ve kullanılabilirliği ile birleştirmeyi başaran bir projedir.

dYdX price surges 80% in a week to all-time high

Ticaret yapmak ve kalıcı sözleşmelere girmek, önemli finansal ve diğer riskleri içerir.Dydx finansal tavsiye sağlamaz.”Serbest İşlem”, dYdX’in önceki otuz gün içinde 100.000$’dan az işlem hacmine sahip hesaplar için sipariş vermeyle ilgili ücretleri kaldırdığı anlamına gelir.

Sürekli fonlama, para yatırma ve çekme ve potansiyel tasfiye dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer maliyetler yine de geçerli olabilir. Ek bilgi için lütfen Dydx Kullanım Koşullarını inceleyin.

Dydx, kullanıcı varlıklarının velayetini almaz, yani akıllı sözleşmelerde yer alırlar. Bu aynı zamanda dYdX’in kullanıcıların varlıklarını çalamayacağı, kaybedemeyeceği veya bunlara el koyamayacağı anlamına gelir. Borsanın oracles gibi diğer yönleri de merkezi değildir; bu, tasfiyelerin Chainlink gibi üçüncü taraf protokolleri tarafından bildirilen fiyatlara göre gerçekleştiği anlamına gelir. Bu, Dydx’in kullanıcıların varlıklarını haksız yere tasfiye edemeyeceği anlamına gelir.

Kullanıcılar Dydx de  gerçekleştirdikleri çapraz teminat ile,Kripto anlamında bir çok ödül kazanacak. Bu, dYdX’in, kullanıcıları ürünü kullandıkları için ödüllendiren dünyadaki tek borsadan biri olduğu anlamına gelir!

Son olarak, DEX olmanın bir başka avantajı da kullanıcıların sorunsuz bir şekilde işe giriş yapabilmeleridir. İhtiyaç duydukları tek şey Metamask gibi Web3 özellikli bir cüzdan. Cüzdanlarını bağlayıp para yatırdıklarında hemen ticarete başlayabilirler.

 

Dydx projesi yatırımcılarından bahsedecek olusak aralarında :

Hashed,a16zcrypto,Paradigm,Andressen horowitz gibi şirketler bulunmaktadır.

 

Dydx projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak aralarında şu isimler vardır:

Antonio Juliano – Kurucu.

Marc Boiron – Baş Hukuk Müşaviri.

Brendan Chou – Yazılım Mühendisi.

Zhuoxun Yin Operasyon şefi

dYdX kurucu ekip yazılımı blockchain teknolojisi

 

Dydx projesi yakın zaman hedeflerinden bahsedecek olursak:

Resmi Twitter kanalından Katman-2 türev protokolü olan dYdX ,Yol haritasının dördüncü fazını yayınladı ve buna göre:

  • En büyük öncelik, protokolün bir sonraki sürümü olan V4’ü 2022 yılı sonuna kadar yayınlamaktır.
  • dYdX V4, merkezi bileşenler olmadan tamamen merkezi olmayan olacak.
  • Hiçbir merkezi taraf (dYdX Trading Inc. dahil) dYdX V4’te işlem ücreti alma olanağına sahip olmayacaktır.
  • Mevcut dYdX perpetuals protokolü, dYdX V4’e geçiş tamamlandıktan sonra kullanımdan kaldırılacaktır.
  • 2022 yılının sonuna kadar açık kaynaklı ve tamamen merkeziyetsiz bir yapıya dönüşme.

İlgili tweet 👇

 

Coinmuhendisi olarak sizler için Dydx ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.Sizler gerçekleştirdiğimiz Ama Etkinlik detaylarına linkten ulaşabilirsiniz👇

 

Coinmuhendisi-dYDX AMA Özeti

 

Coinmuhendisi olarak sizler için DYDX Kullanım Rehberi isimli video hazırlamıştık.Sizler kanalımızdan videoya ulaşarak proje hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz👇

 

DYDX Kullanım Rehberi | DYDX ile Nasıl Garanti Kazanç Elde Edilir ? DYDX Fiyat Beklentim !

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version