Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.810
% 6.64
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.810
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

dYdX İçin Milyon Dolarlık Kilit Açılımı!

dydx

Önümüzdeki bir hafta içerisinde, kripto paralar alanında toplamda 633 milyon dolarlık çeşitli kilit açılımları gerçekleşecek. Bu açılımlar arasında en dikkat çekeni, dYdX platformunda meydana gelecek.

Merkeziyetsiz finans projesi olan dYdX, yarın 7 milyon dolarlık bir kilit açılımına sahne olacak; ancak asıl büyük olay 1 Aralık’ta gerçekleşecek. Bu tarihte, yaklaşık 500 milyon dolar değerinde ve toplamda 150 milyon adet token, dYdX platformunda dolaşıma girecek.

Bilindiği gibi, bu açılımların aslında 2023 şubat ayında yapılması planlanıyordu, ancak planlar aralık ayına ertelenmişti. Bu erteleme duyurusunun ardından, dYdX’nin fiyatında artış yaşanmıştı.

dYdX

dYdX, önemli bir kilit açılımına ev sahipliği yapacak tek token değil. Bu hafta içinde SUI’de 45 milyon dolar, Optimism’de 42 milyon dolar ve 1inch’te de 34 milyon dolarlık token açılımları gerçekleşecek. Toplamda önümüzdeki 7 gün içinde gerçekleşecek kilit açılımları 633 milyon doları bulacak. Ayrıca, 12 Aralık’ta Aptos’ta 180 milyon dolarlık bir açılım bekleniyor.

Solana üzerinde faaliyet gösteren Jupiter adlı DEX sağlayıcısı da bir airdrop gerçekleştirecek. Kullanıcılar, paylaşılan web sitesinde Cuma gününden itibaren airdrop taleplerini iletebilecekler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir