Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.813
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.813
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

DYDX Fiyat Analizi!

DYDX fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Dydx grafiğine baktığımız zaman simetrik üçgen formasyonu oluşturmuştur. Bu formasyon aşağı yönlü kırıldıktan sonra ilk etapta 2.30$ seviyelerine daha sonrasında ise 1.90$ seviyelerine kadar düşüşünü devam ettirdi. Piyasada sürülen fud haberleri sonrası sert bir düşüş yaşayarak 1.36$ seviyesine kadar geri çekilme yaşadı.

Şuan Dydx’de güçlü direnci 1.90-2.00$ seviyeleridir. Eğer bu bölgeyi destek edinirse 2.30$ seviyelerine kadar bir yükseliş gerçekleştirme olasılığı vardır. Dydx bu 2.00$ seviyesini geçemez ise ara destek bölgesi olan 1.74$ seviyelerine kadar geri çekilebilir. En güçlü destek noktamız ise 1.20$ civarı olduğunu söyleyebiliriz.

Dydx’de bir başka formasyonumuz düşen kanal formasyonudur. 60 gündür bu düşen yapı sürüyor. Eğer bu yapı yukarı yönlü kırılırsa 2.75$ seviyelerine kadar bir yükseliş yapısı sunar. Bu yükselişin devam etmesi için kripto para piyasalarda kötü haberlerden ziyade iyi haberler görmemiz gerekir. Dydx kanalın üst bandından direnç yerse 1.74$ seviyelerine kadar geri çekir. Bu destek noktası da kaybedilirse kanalın orta bandına kadar düşüş sürebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir