Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.016
% 5.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.016
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Dvision Network Nedir? DVI Coin Ne İşe Yarar?

Dvision Network, blok zinciri ve sanal gerçeklik teknolojilerinden yararlanan bir metaverse projesidir. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Dvision Network nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Dvision Network nedir? Ne işe yarar?

Dvision, çeşitli sanal gerçeklik etkinliklerini oluşturmak için blok zinciri ve sanal gerçeklik teknolojilerinden yararlanan bir metaverse projesidir. Ayrıca Dvision ağı, Ethereum ağı ve Binance Smart Chain üzerine kurulmuştur. Üç temel platform aracılığıyla erişilebilir: Meta-City, Meta-Space ve bir NFT pazarı. Meta-City, kullanıcıların oyun, alışveriş ve eğitim dahil olmak üzere çeşitli metaverse etkinliklerine katılabilecekleri ve hatta sanal bir müzeyi ziyaret edebilecekleri veya bir sergiye katılabilecekleri bir kamusal alandır. Meta-Space, kullanıcıların kendi benzersiz sanal alanlarını tasarlamalarına ve ödüller kazanmalarına olanak tanıyan bir özelliktir. NFT Market, kullanıcıların doğrudan platformun pazar yeri üzerinden farklı NFT’ler üretip satmalarını sağlayan bir platformdur.

Dvision World, Dvision metaverse giriş noktası olarak hizmet eder ve tüm Meta-City’leri birbirine bağlar. Aynı zamanda bir P2P modeli vardır.

DVI coin nedir?

DVI coin Dvision Network’in yerel tokenidir. Token, Dvision Metaverse içinde kullanılan Ethereum ve BSC ana ağına dayalı yardımcı program tokenidir.

Dvision Network nasıl çalışır?

Dvision, NFT Marketplace, Meta-Space, Meta-City ve NFT pazarı olan bazı önemli platformlara ayrılmıştır.

Meta- Space ve Mega- City

Kullanıcı AVATAR’ını ilk oluşturduğunda ve Dvision Metaverse’e eriştiğinde. Meta-City’ye girdikten sonra, kullanıcılar bu büyük şehirde tanıtılan tüm Meta-Spaces ile bağlantılı olan tüm oluşturulan ve sunulan içerik parçalarıyla etkileşime girebilecekler. Meta-Space konsepti, LAND’ın hem iç hem de dış taraflarının özelleştirilmesini varsayar. ARSA’nın dış tarafını kişiselleştirmek için, kullanıcıların DVI tokenleri ile ödeme yaparak binayı NFT Marketplace’ten satın almaları gerekecek.

Meta-Space LAND’ler (Meta-Space), kullanıcıların daha sonra Meta-City’ye entegre edilen kendi metaverse içeriklerini oluşturmalarına olanak tanır. İçerik, eğitimsel, ticari ve hatta eğlence amaçlı herhangi bir biçimde sunulabilir ve herhangi bir sınırlama yoktur.

Play to Earn

Dvision, kullanıcılara nihai blokzinciri tabanlı artırılmış gerçeklikte ödüllendirici bir deneyim sunmak için metaverse yeni bir sürdürülebilir “Play 2 Earn” modelini entegre ediyor. Yaklaşan “Play 2 Earn”, Meta-City’nin hayati bir bileşeni olacak. Canavarlar tarafından işgal edilen LAND temizlendiğinde, otomatik olarak açık artırmaya çıkarılacaktır. Satıştan elde edilen gelir, katkı paylarına göre katkıda bulunanlar arasında bölünecektir.

NFT Pazar Yeri

Dvision şu anda, kullanıcıların NFT öğeleri oluşturmasını ve satmasını sağlayacak yerel NFT pazarını geliştiriyor. NFT Marketplace, kullanıcıların BEP-721/ERC-721 veya BEP-1155/ERC-1155 gibi NFT standartlarıyla korunan benzersiz öğeler oluşturup ticaret yapabilecekleri bir yerdir.

Dvision Network nedir? DVI coin nasıl alınır?

Dvision Network şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Dvision Network’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: MEXC, Gate.io, Uniswap (V3), Hoo. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir