Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.630
% 0.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.630
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Dünyanın İlk Bitcoin DEX’i, SatoshiDEX (SATX) Ön Satışını Duyurdu

Bitcoin DeFi platformu olan SatoshiDEX.ai, başarılı bir şekilde 700.000 dolar toplayarak 1. Aşama’yı tamamladıktan sonra şimdi 2. Aşama’nın başladığını ve topluluğa açık olduğunu duyurdu!

SatoshiDex, merkezsiz finansı yeniden şekillendirmeye adamış bir ekip tarafından yönetiliyor. Bir merkeziyetsiz borsa inşa etmeye odaklanırken, SatoshiDEX.ai Bitcoin DeFi oluşturmaya adanmıştır.

Ön Satış Aşaması’nda toplanan yatırım, kripto alanında bitcoin ekosistem projelerine olan ilgiyi gözler önüne seriyor.

Temel Özellikler:

On-chain trading: SatoshiDEX, Bitcoin tabanlı varlıkların blockchain üzerinde doğrudan eşler arası ticaretini sağlayarak güvenilir ve şeffaf işlemleri mümkün kılıyor.

Liquidity pools: Uniswap’e benzer şekilde, SatoshiDEX, fiyat keşfi ve verimli varlık takası için likidite havuzları kullanır.

Stacks L2 chain: Stacks L2 zinciri kullanarak, SatoshiDEX, Bitcoin ana ağındaki ölçeklenebilirlik sınırlarını aşmayı hedefleyerek daha hızlı ve ucuz işlemler sunar.

SatoshiDEX.AI’nin Bitcoin üzerinde DEX geliştirme yaklaşımı, merkeziyetsiz varlık ticaretinde paradigmayı değiştiriyor. Bitcoin’in güvenliği ile SatoshiDEX.ai, merkeziyetsiz bir finansal ekosistem oluşturabiliyor.

Bu finansman ile ekip, dijital finansta şeffaflık, güvenlik ve erişilebilirlik için yeni standartlar belirleyerek merkeziyetsiz borsa teknolojisini yeniden tanımlamaya hazır durumda.

SatoshiDEX Nedir?

Stacks Layer 2 zincirinde faaliyet gösteren SatoshiDEX, Bitcoin blockchain ekosistemini devrim yaratan bir DeFi protokolüdür. Merkeziyetsiz bir borsa olarak, SatoshiDEX, sarılmış varlıklara ve maliyetli Ethereum ücretlerine gerek olmadan sorunsuz varlık değişimi ve likidite sağlar.

Satoshidex.ai platformu üzerinden kullanıcılar doğrudan Bitcoin üzerinde token ticareti yapabilir, erişilebilirliği artırabilir ve işlem maliyetlerini azaltabilir. Stacks Layer 2 zincirini kullanmak, güvenliği ve merkezsizliği korurken hızlı işlem işleme sağlar.

SatoshiDEX, yenilik ve fayda Bitcoin blockchaininde buluştuğu yeni bir merkeziyetsiz finans çağına öncülük ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir